Het hoeft niet meer gezegd te worden: de coronapandemie was een absolute boost voor telewerken. In heel wat bedrijven voordien een leuk extraatje, vandaag verplicht en morgen de norm.

De angst dat telewerk de productiviteit en efficiëntie negatief zou beïnvloeden bleek echteral snel ongegrond: thuiswerk zorgde net voor meer evenwicht tussen werk en privé, extra flexibiliteit, tijdwinst op woon-werkverkeer, minder ziekteverzuim en een betere focus. Al heeft elke medaille een keerzijde: de teamdynamiek en samenwerking leden dan weer wel onder het telewerken. Ook andere aspecten bleken op korte termijn te werken, maar zijn toe aan verbetering om van telewerk een blijvend succes te maken.

Onze partner BDO bespreekt al de aspecten voor het optimaliseren van uw hybride werk balans in de gratis whitepaper: Whitepaper Succesvol Hybride Werken

Extra informatie nodig? NKVK - De Nederlands Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg is er voor duizenden MKB'ers die (meer) internationaal willen ondernemen. Een goede kennis van de markt, bekend geraken met de wetgeving en het vinden van de juiste partners zijn essentieel. Voor u is een vrijblijvend gesprek met NKVK de eerste stap in de goede richting.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids