Het vinden en verzilveren van handelskansen is de kern van het zakendoen.

Over de grens heen kan het echter een uitdaging zijn de juiste contacten, informatie en begeleiding te vinden. NKVK heeft een uitgebreide waaier aan diensten die u net hiermee helpen.

Wij bieden u de volgende diensten aan:

Handelscontacten

Om succesvol te exporteren is het van groot belang om uw (potentiële) klanten en partners in de doelmarkt goed in kaart te hebben.

Laat NKVK u helpen om de markt goed te benaderen en en vul alvast volledig vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Ik wil  vrijblijvend een aanvraag doen

Marktstudies

De NKVK brengt elk jaar in haar marktstudies een aantal sleutelsectoren van de Belgische economie in kaart. De focus ligt daarbij vooral op retail, bouw en de industrie.

Naast een algemene analyse van de sector biedt een dergelijke studie ook een uitgebreid overzicht van de belangrijkste bedrijven en stakeholders in de sector.

Ik wil marktstudies downloaden

B2B contactdagen

NKVK brengt u via gerichte contactdagen in contact met mogelijke afnemers van uw producten.

We bieden een waaier aan interessante evenementen aan.

Ik wil meedoen aan een evenement

Online matchmaking

Via ons online matchmakingsplatform Connects komt u in contact met betrouwbare partners en klanten in de Benelux en daarbuiten.

Connects combineert de voordelen van een online netwerk met de typische aspecten van Kamers van Koophandel die bekend staan voor betrouwbaarheid en transparantie. Bovendien krijgt u toegang tot de zeer uitgebreide bedrijvendatabase van Kompass.

Ik wil toegang tot het matchmaking platform

Prospectie traject

Wilt u de buurmarkt in kaart brengen maar zoekt u iemand die voor u de juiste ingangen kan voorzien? NKVK gaat voor u aan de slag en brengt u op maat in contact met potentiële klanten, partners en overnamekandidaten.

Na het duidelijk in kaart brengen van uw behoeften contacteren wij voor u de juiste partijen, leggen afspraken vast en verzamelen belangrijke marktinformatie. Neem contact met ons op en wij maken een op maat offerte.

Ik wil een offerte op maat

Export stagiair

Wij begeleiden onze leden bij het vinden van een lokale gepaste stagiair om uw zakendoen in de Benelux een boost te geven. Een student kan u ‘hands on’ ondersteuning geven, een onderzoeksopdracht uitvoeren (export, marketing, juridisch, boekhoudkundig…) of commerciële contacten leggen.

Omdat het om een lokale stagiair gaat is deze al veel beter vertrouwd met de algemene en economische context van het buurland. Kortom, een waardevolle werkkracht bij het zakendoen in het buitenland.

Ik wil een export stagiair

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!