Kies voor bedrijfsdomiciliëring en krijg toegang tot een zakelijk adres met een ideale ligging. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de coworking space.

Over de grens heen kan het echter een uitdaging zijn om de juiste locatie te vinden. NKVK heeft een waaier aan geprefereerde partners om NKVK-leden verder te helpen.

Wij bieden u de volgende diensten aan:

Domiciliëring

Via domiciliëring creëer je een fysiek zakelijk adres over de grens. Op die manier straalt je bedrijf extra vertrouwen uit wanneer je een nieuwe markt wilt bereiken. We ondersteunen u ook met de opstart van een Belgische vennootschap, het aanmaken van een een BTW-nummer en een inschrijving bij de KBO.

Je laat zien dat je bereikbaar bent en fysiek bestaat. Zo weten potentiële klanten met zekerheid dat je bedrijf te vertouwen is.

Ik wil domiciliëring voor mijn bedrijf

Coworking space

Wanneer je zaken doet over de grens is het praktisch om een extra werkplek te hebben waar je klanten of potentiële partners kan ontvangen. Zo werk je samen verder aan de groei van je bedrijf.

Bovendien kom je snel in contact met andere bedrijven die gebruik maken van de coworking space en breid je je zakelijk netwerk verder uit.

Ik wil toegang tot een coworking space

NKVK voordeel

Door domiciliëring of een coworking space aan te vragen via de Nederlandse Kamer van Koophandel kan je genieten van verschillende voordelen.

Naast het juiste pand voor jouw bedrijf krijg je een korting van minstens 10% op de huurprijs. Daarnaast brengen we je in contact met interessante mensen in jouw coworking space.

Ik wil het NKVK voordeel

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!