“België heeft heel wat meer te bieden dan gezellige Mannekes Pis met een zakske frieten in de hand”

Erik Schroeven heeft al heel wat kilometers op de teller, internationale ervaring en een breed netwerk, bij de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) waar hij momenteel directeur is van deze NL Business Hub in België. Hier timmeren ze hard aan de weg om de Nederlandse ondernemer kennis te laten maken met de Belgische markt die talloze kansen biedt.

Tijdens een interactief “webinar” in december met MKB Trade Office stelden we NKVK aan de deelnemers vanuit Deventer voor en zochten we naar zakelijke mogelijkheden. Een vijftiental ondernemers uit Deventer en omstreken, die geinteresseerd waren in export naar België waren hierbij aanwezig. Naast algemene informatie werd specifieke zaken uitgewisseld en werden veel vragen gesteld. Resultaat: een aantal interessante contacten gelegd en voor een aantal ondernemers de eerste stappen naar de Belgische markt gezet.MKB Deventer schreef een artikel over de samenwerking met NKVK.

Extra informatie nodig? NKVK - De Nederlands Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg is er voor duizenden MKB'ers die (meer) internationaal willen ondernemen. Een goede kennis van de markt, bekend geraken met de wetgeving en het vinden van de juiste partners zijn essentieel. Voor u is een vrijblijvend gesprek met NKVK de eerste stap in de goede richting.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids