Terugkijkend op het afgelopen jaar is het misschien wonderlijk om te beweren dat de wereldhandel een relatief succesverhaal is gebleken. Het is daarom niet minder waar. Met een toename van een paar procent is die wereldhandel namelijk tegen alle verwachtingen in gegroeid.

Dit, ondanks de wereldwijde pandemie en alle lockdownmaatregelen, de verstoringen in toeleveringsketens, de steeds voortetterende handelsoorlog tussen de VS en China en de blijvende onzekerheid rondom brexit. Toch kende Nederland het afgelopen jaar de grootste teruggang in de export van de ruim 20 jaar dat dit onderzoek loopt.

De Nederlands Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg deelt graag enkele inzichten uit het rapport van Trend in Export. Dit kan u raadplegen via volgende link: Trends in Export Rapport 2021Extra informatie nodig? NKVK - De Nederlands Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg is er voor duizenden MKB'ers die (meer) internationaal willen ondernemen. Een goede kennis van de markt, bekend geraken met de wetgeving en het vinden van de juiste partners zijn essentieel. Voor u is een vrijblijvend gesprek met NKVK de eerste stap in de goede richting.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids