Seminar: Een Belgische vestiging opzetten: praktische, administratieve & fiscale aspecten

25 oktober, 2018
Dit seminar gaat in op die facetten van de Belgische jaarrekening, fiscale en boekhoudkundige wetgeving en het btw-stelsel waarmee Nederlandse bedrijven die in België gevestigd zijn (of zich zullen gaan vestigen) te maken krijgen.

Exportonderzoek op maat door studententeam

30 november, 2018
Zou u uw exportmogelijkheden naar België en/of Nederland eens in kaart gebracht willen hebben? En wilt u ook nog in contact komen met mogelijke afnemers in deze landen? Tweedejaarsstudenten Global Marketing and Sales van de Hogeschool Rotterdam en Artevelde Hogeschool Gent zijn u hierbij graag van dienst.

Netwerklunch met Bert van Dijk – Mercy Ships

7 december, 2018
Op 7 december treffen wij elkaar voor een ongetwijfeld boeiende netwerklunch in samenwerking met NEDwerk* en De Kamers met dhr. Bert van Dijk, CEO Mercy Ships België, als spreker.

Handelsmissie België voor de metaal- en technieksector

15 februari, 2019
Op woensdag 14 november organiseren Voka Oost-Vlaanderen, EURES Scheldemond en Zeeland Business, met de medewerking van NKVK, een crossborder evenement waarop zowel Nederlandse als Vlaamse bedrijven van harte welkom zijn. De doelstelling is om de relaties tussen Vlaamse en Nederlandse bedrijven te versterken en om de mogelijkheden en kansen te ontdekken van internationaal ondernemen. 

Start typing and press Enter to search