Expats Golf Trophy

24 april, 2019
Met plezier kondigt de NKVK de vierde editie van de Expats Golf Trophy aan! Het doel van dit event is om golfers, leden van Kamers van Koophandel en handelsorganisaties samen te brengen. Het netwerkevent vindt plaats op 24 april. Er is een competitie en een golfinitiatief voor niet-golfers. 

NKVK Roundtable lunch

10 mei, 2019
De 'Raad van Wijzen' biedt jou als lid de mogelijkheid om zelf een discussieonderwerp aan te dragen waarrond de NKVK vervolgens een lunchgesprek organiseert met geselecteerde leden en contacten en met jou als gastheer.

Seminar: Een Belgisch bedrijf of bijkantoor opzetten: mogelijkheden en verplichtingen

14 mei, 2019
De NKVK organiseert samen met haar partners een seminar dat onder andere antwoord geeft op de volgende vragen: Wat biedt de Belgische economie voor kansen voor Nederlandse ondernemers? Wat komt er kijken bij het opstarten van een Belgische vestiging? Welke tips en adviezen kunnen experts daarover geven op praktisch, vennootschapsrechtelijk, fiscaal en HR-gebied?

Seminar: Tewerkstellen van personeel in België

6 juni, 2019
NKVK organiseert een seminar waar de belangrijkste HR-domeinen aan bod komen als u personeel tewerkstelt in België.

Seminar: Cultuurverschillen in Zakendoen België – Nederland (najaar)

17 september, 2019
NKVK-Beluned organiseert een interactief seminar met als doel u voor te bereiden op het omgaan met de zakencultuur bij de Belgische of Nederlandse buren. Aan de hand van enkele kernthema's aangevuld met praktijkvoorbeelden wordt u ondergedompeld in de zakencultuur van het andere land.

Seminar: Uitvoeren van werken in België

10 oktober, 2019
De NKVK organiseert een to the point seminar dat u inlicht over alle verplichtingen en aandachtspunten waarmee u te maken krijgt als u als Nederlands bedrijf werken uitvoert in België.

Seminar: Boekhoudkundige, fiscale en BTW-verschillen bij het zakendoen in België

21 november, 2019
Dit seminar gaat in op die facetten van de Belgische jaarrekening, fiscale en boekhoudkundige wetgeving en het btw-stelsel waarmee Nederlandse bedrijven die in België gevestigd zijn (of zich zullen gaan vestigen) te maken krijgen.

Start typing and press Enter to search