Partnerevenement: Crossborder Event BE-NL

14 november, 2018
Op woensdag 14 november organiseren Voka Oost-Vlaanderen, EURES Scheldemond en Zeeland Business, met de medewerking van NKVK, een crossborder evenement waarop zowel Nederlandse als Vlaamse bedrijven van harte welkom zijn. De doelstelling is om de relaties tussen Vlaamse en Nederlandse bedrijven te versterken en om de mogelijkheden en kansen te ontdekken van internationaal ondernemen. 

Seminar: Tewerkstellen van personeel in Nederland

29 november, 2018
Via dit veelzijdige seminar wordt u ingelicht over hoe personeel te werk te stellen in Nederland, of dat nu via de Belgische of een Nederlandse payroll is of zelf indien u werkt met zelfstandigen. Alle belangrijke elementen komen aan bod.

Exportonderzoek op maat door studententeam

30 november, 2018
Zou u uw exportmogelijkheden naar België en/of Nederland eens in kaart gebracht willen hebben? En wilt u ook nog in contact komen met mogelijke afnemers in deze landen? Tweedejaarsstudenten Global Marketing and Sales van de Hogeschool Rotterdam en Artevelde Hogeschool Gent zijn u hierbij graag van dienst.

Seminar: Boekhouden, fiscaliteit en btw bij zakendoen in Nederland

4 december, 2018
Via dit gericht seminar wordt u uitgebreid ingelicht over de boekhoudkundige, fiscale en btw-verschillen tussen België en Nederland. Tijdens dit seminar wordt ingegaan op hoofdlijnen van de Nederlandse boekhouding, btw-verschillen, de Nederlandse jaarrekening, fiscale actualiteiten in Nederland en de invloed van uw Nederlandse activiteiten op uw Belgische boekhouding en fiscaliteit.

Netwerklunch met Bert van Dijk – Mercy Ships

7 december, 2018
Op 7 december treffen wij elkaar voor een ongetwijfeld boeiende netwerklunch in samenwerking met NEDwerk* en De Kamers met dhr. Bert van Dijk, CEO Mercy Ships België, als spreker.

Seminar: Verschillen in Zakendoen België – Nederland (regio Brussel)

11 december, 2018
NKVK-Beluned organiseert op 11 december a.s. een interactief seminar met als doel u voor te bereiden op het omgaan met de zakencultuur bij de Belgische of Nederlandse buren. Aan de hand van enkele kernthema's aangevuld met praktijkvoorbeelden wordt u ondergedompeld in de zakencultuur van het andere land.

Start typing and press Enter to search