Vóór kinderen, tégen kanker!

We zijn verheugd aan te kondigen dat ons NKVK-lid, het Prinses Maxima Centrum, op 11 oktober een Charity Golf Event organiseert. Dit bijzondere evenement richt zich op de strijd tegen kinderkanker en biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers om een verschil te maken.

Wanneer?

11 oktober 2024, vanaf 10u30

Waar?

Royal Antwerp Golf Club Kapellen
Torenlei 1 te 2950 Kapellen

De missie

De kennis en middelen van het Prinses Maxima Centrum delen met kinderoncologen en kinderverpleegkundigen in België om kinderen met kanker in België de meeste kans te bieden op kwalitatief (over)leven.

De 4-ledige visie

  • Het aanbieden van vorming aan kinderoncologen in de vorm van een éénjarig fellowship in het Prinses Máxima Centrum met het doel de opgedane kennis in België actief in te zetten en te delen in de zorg aan kinderen met kanker.
  • Het aanbieden van vorming aan kinderverpleegkundigen in de vorm van een stage en een theoretische opleiding in het Prinses Máxima Centrum met het doel de opgedane kennis in België áctief in te zetten en te delen in de zorg aan kinderen met kanker.
  • Het mogelijk maken dat kinderen die niet de gepaste zorg/behandeling in België kunnen ontvangen, in het Prinses Máxima Centrum kunnen verzorgd worden.
  • IJveren voor gecentraliseerde zorg in België, fysiek of virtueel met het doel het kind met de meest gepaste zorg te omringen. Wij zullen ons mee inzetten om de gesprekken te bevorderen tussen de verschillende stakeholders in België. Net als in het Prinses Máxima Centrum willen we streven naar een maximale uitwisseling van patiëntengegevens om de multidisciplinaire zorg (ook tussen behandelingscentra en expertisecentra) kwalitatief te ondersteunen.

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!