MARKTBENADERING

Het vinden en verzilveren van handelskansen is de kern van het zakendoen. Over de grens heen kan het echter een uitdaging zijn de juiste contacten, informatie en begeleiding te vinden. NKVK heeft een uitgebreide waaier aan diensten die u net hiermee helpen.

Handelscontacten

Om succesvol te exporteren is het van groot belang om uw (potentiële) klanten en partners in de doelmarkt goed in kaart te hebben. Laat NKVK u helpen om de markt goed te bnaderen en en vul alvast volledig vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Marktstudies

De NKVK brengt elk jaar in haar marktstudies een aantal sleutelsectoren van de Belgische economie in kaart. De focus ligt daarbij vooral op retail, bouw en de industrie. Naast een algemene analyse van de sector biedt een dergelijke studie ook een uitgebreid overzicht van de belangrijkste bedrijven en stakeholders in de sector. Ontdek ons aanbod

B2B contactdagen

NKVK brengt u via gerichte contactdagen in contact met mogelijke afnemers van uw producten. Ontdek nu onze agenda.

Online matchmaking

Via ons online matchmakingsplatform Connects komt u in contact met betrouwbare partners en klanten in de Benelux en daarbuiten. Connects combineert de voordelen van een online netwerk met de typische aspecten van Kamers van Koophandel die bekend staan voor betrouwbaarheid en transparantie. Bovendien krijgt u toegang tot de zeer uitgebreide bedrijvendatabase van Kompass.

Business without barriers

Het platform laat u toe zelf nieuwe zakenkansen te creëren als te reageren op de gepubliceerde kansen van andere bedrijven.
Registreer u vandaag nog op het platform en maak meteen gebruik van de vele voordelen:
• Een doeltreffend instrument dat u helpt bij het zoeken naar nieuwe klanten, partners of leveranciers, het rekruteren van personeel, het ontmoeten van investeerders, …
• Toegang tot de Kompass-databank, ’s werelds grootste gegevensverstrekker van commerciële data en bedrijfsgegevens
• Een netwerk opgezet tussen lokale kamers van koophandel en beroepsverenigingen, goed voor duizenden betrouwbare contacten
• Adviseurs die u helpen bij het bekend maken en concretiseren van uw zakenkansen
• Een gebruiksvriendelijke interface en een supportteam dat steeds voor u klaar staat

Meld snel aan!

NKVK-Beluned-leden krijgen gratis toegang tot het platform Connects; de toegang is immers inbegrepen in uw lidmaatschap. Vraag dus snel uw persoonlijke toegangscode aan via info@nkvk.be

Nog geen lid? Registreer u hier op het platform en test Connects een maand gratis uit.
Word lid van NKVK-Beluned en geniet naast Connects van al onze andere lidmaatschapsvoordelen.

Meer informatie?

info@nkvk.be of www.connects.world/nl/home-nl/

Op maat prospectietraject

Wilt u de buurmarkt in kaart brengen maar zoekt u iemand die voor u de juiste ingangen kan voorzien? NKVK gaat voor u aan de slag en brengt u op maat in contact met potentiële klanten, partners en overnamekandidaten. Na het duidelijk in kaart brengen van uw behoeften contacteren wij voor u de juiste partijen, leggen afspraken vast en verzamelen belangrijke marktinformatie. Neem contact met ons op en wij maken een op maat offerte.

Export stagiair

Wij begeleiden onze leden bij het vinden van een lokale gepaste stagiair om uw zakendoen in de Benelux een boost te geven. Een student kan u ‘hands on’ ondersteuning geven, een onderzoeksopdracht uitvoeren (export, marketing, juridisch, boekhoudkundig…) of commerciële contacten leggen. Omdat het om een lokale stagiair gaat is deze al veel beter vertrouwd met de algemene en economische context van het buurland. Kortom, een waardevolle werkkracht bij het zakendoen in het buitenland.

Start typing and press Enter to search