[vc_row][vc_column width="5/6"][vc_column_text css=".vc_custom_1551265826412{margin-bottom: 0px !important;}"]

Met trots introduceert de NKVK haar nieuwste partner: SECUREX. Ju Tung Chiu, Manager Be.Lance, stelt SECUREX aan u voor.

Wie is SECUREX?

SECUREX is een internationaal HR-bedrijf met kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Wij helpen ondernemers, start-ups, gevestigde bedrijven, nationaal en internationaal met hun vraagstukken mbt salarissen, preventie, soft-HR, juridische kwesties enzovoort. Met onze jarenlange expertise bouwen we samen met onze klanten aan hun succesverhaal. Personeel is hierbij een cruciale factor en SECUREX wilt hierin een belangrijke partner zijn voor alle bedrijven.

Zelf ben ik verantwoordelijk voor be.lance. Be.lance is de dienst binnen SECUREX die zich toespitst op het assisteren en begeleiden van buitenlandse bedrijven die in België wensen te starten met personeel. De ervaring leert ons dat het voor een buitenlands bedrijf niet altijd gemakkelijk is om iemand in België tewerk te stellen. Er zijn veel regels, veel administratie, veel partijen ook, in het Belgische landschap. Wij zijn dan de partij waar een bedrijf beroep op kan doen ervoor te zorgen dat alles in orde wordt gebracht. We beslaan het hele luik dat bij een opstart hoort, zowel het advies bij opstart, de aansluitingen bij de verschillende diensten, loonoptimalisatie, verzekeringen enz…

Wat zijn uw ambities in de Benelux markt?

Onze ambities op BENELUX vlak? Je kan die zeker breder trekken als zijnde onze ambities op Europees vlak. Wij wensen de preferred partner te worden voor de KMO die in verschillende landen actief is, of wenst te starten in een bepaald land.We willen onze expertise en know-how verder in de markt zetten, om nog meer bedrijven van dienst te zijn met ons advies en daarbij gebruik makend van internationale, innovatieve tools .Waarvoor mogen bedrijven u benaderen?

Bedrijven mogen ons steeds contacteren als ze vragen hebben mbt hun personeel, zowel in binnen als buitenland. Daarnaast kunnen wij hen ook te woord staan als ze plannen maken om hun business uit te breiden naar het buitenland. Ook juridische kwesties gaan we niet uit de vraag, we hebben in de verschillende landen een team van juristen die een bedrijf met woord en daad kan bijstaan.Klik hier voor meer informatie over SECUREX. U kunt me ook contacteren via mijn telefoonnummer: +32 472 60 60 74, of mijn e-mailadres: Ju.Tung.Chiu@securex.eu.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

Dit vind u waarschijnlijk ook interessant

We hebben geen aanbevelingen voor dit artikel.

Op zoek naar meer?Bekijk al de blogposts.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids