krinkels

Wilt u uwzelf even voorstellen? Wie bent u, wat doet uw bedrijf?

Ik ben Peter Loyens, de Algemene directeur van België voor Krinkels. Krinkels is een landschapsaannemer die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van publieke en privéruimtes of buitenruimtes over geheel België. Ik werk hier bijna 9 jaar.Krinkels is marktleider in zowel Nederland als België voor alles wat met groene aanleg en onderhoud te maken heeft. In de jaren 50 begon Nederland met het aanleggen van bermen langs snelwegen. Hier was een opportuniteit. We verkochten onze planten voor bij de snelweg, legden deze aan en onderhielden die. Omdat we vlakbij de grens zaten, zijn we al vrij snel naar België gaan kijken en deden we daar precies hetzelfde. Vanaf daar zijn we uit gaan breiden als bedrijf met onze activiteiten. Zo blijven we groeien.

Wat zijn uw ambities in de Benelux markt?

Onze ambities zijn om ons bedrijf uit te blijven breiden. Dit doen we op verschillende vlakken. Zo willen we meer zaken gaan doen op het gebied van gemeentelijk onderhoud. De vraag naar potentiele partners voor het uitvoeren van groenbeheer wordt steeds groter en hier kunnen wij veel voor betekenen.Daarnaast hebben we een nieuw merk opgericht: Greencare. Met dit merk willen we ons meer richten op business-to-business (B2B). Dit is een uniforme dienstverlening over heel België voor bijvoorbeeld kantoren, de ouderenzorg en retail. Hoveniers onderhoud valt hier ook onder. Tot slot hebben we een nieuw label: Greenattheoffice. Dit label focust zich op het interieur van bijvoorbeeld kantoren, en dan met name het groen.Waarschijnlijk ziet u ons binnenkort ook in het nieuws verschijnen. Een voetbalclub investeert in een oefencentrum en wij leggen de volledige omgeving aan inclusief de voetbalvelden.

Waarvoor mogen bedrijven uw benaderen?

U kunt ons benaderen voor ons label: Greenattheoffice (www.greenattheoffice.be) en ook voor buitenonderhoud voor een vestiging in België. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.krinkels.be. U kunt mij natuurlijk ook bereiken via de mail op peter.loyens@krinkels.be, of op de telefoon: +32 2 425 31 77.[gravityform id="5" title="true" description="true"]

Dit vind u waarschijnlijk ook interessant

We hebben geen aanbevelingen voor dit artikel.

Op zoek naar meer?Bekijk al de blogposts.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids