We verwelkomen graag een nieuw lid bij de Nederlandse Kamer van Koophandel: Mariam Rachi van Jansen Cleanrooms & Labs.  

Jansen Cleanrooms & Labs  is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, valideren én onderhouden van cleanrooms, laboratoria, operatiekamers en cleanroom- en laboratoriummeubilair binnen de healthtech, hightech, aerospace,  defensie en chemie. Vooraanstaande klanten zoals Cytiva, Huntsman, Batavia,  Universiteit Maastricht (met de ETpathfinder), UAntwerpen (met Vaccinopolis), Redwire Space, Univercells, ... kiezen al jaren voor het totaalaanbod en de samenwerkingsgerichte aanpak van deze expert. 


Door hun end-to-end benadering neemt Jansen Cleanrooms & Labs de volledige verantwoordelijkheid voor het leveren van state-of-the-art cleanrooms en laboratoria die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Met hun toetreding tot het NKVK-netwerk wil Jansen Cleanrooms & Labs niet alleen hun zichtbaarheid vergroten, maar ook profiteren van de uitgebreide kennis en het netwerk van leden en partners in Nederland, België en Luxemburg. Wij kijken uit naar de samenwerking en de waardevolle bijdragen die zij zullen leveren aan ons netwerk. Hun toetreding onderstreept de diversiteit en de kracht van onze gemeenschap, die zich inzet voor het ondersteunen van bedrijven bij hun groei en succes in de Benelux.

Wil je zelf deel uitmaken van ons NKVK netwerk? https://www.nkvk.be/members

We heten Jansen Cleanrooms & Labs alvast  welkom en slaan graag samen de handen in elkaar voor een succesvolle toekomst!

Dit vind u waarschijnlijk ook interessant

Op zoek naar meer?Bekijk al de blogposts.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids