We zijn verheugd om een nieuw lid in ons midden te verwelkomen: Julius Heyning van Gekko.

Gekko is een innovatieve oplossing, speciaal ontworpen voor de kleine ondernemer die zijn boekhouding wil vereenvoudigen zonder in te boeten op professionaliteit en efficiëntie. Met Gekko kunnen ondernemers gemakkelijk hun bonnen scannen en onkosten bijhouden, professionele facturen maken en versturen met een eenvoudige betaalfunctie, uren registreren via een mobiele app, en zelfs hun bankrekening koppelen voor real-time transactieoverzichten. Ook biedt Gekko een handige tool voor zakelijke KM registratie via GPS en de mogelijkheid om online offertes te versturen en te laten accepteren.

De toevoeging van Julius Heyning en Gekko aan ons netwerk benadrukt de diversiteit en de rijkdom aan expertise binnen de NKVK. Hun diensten bieden een aanzienlijke meerwaarde voor onze leden, vooral voor diegenen die hun administratie in België willen stroomlijnen en optimaliseren.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken uit naar de innovatieve oplossingen en inzichten die Julius en Gekko met zich meebrengen. Hun expertise in het vereenvoudigen van administratieve processen voor kleine ondernemers is een welkome aanvulling op ons netwerk, en we zijn ervan overtuigd dat onze leden hiervan aanzienlijk zullen profiteren.

Dit vind u waarschijnlijk ook interessant

Op zoek naar meer?Bekijk al de blogposts.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!

Ontdek onze gratis Gids over "Succesvol Zakendoen in België"

  • Cultuurverschillen
  • Fiscale opportuniteiten
  • Juiste contactgegevens
  • Alle info in één gids