In Algemeen, Commerciëel

krinkels

Wilt u uwzelf even voorstellen? Wie bent u, wat doet uw bedrijf?

Ik ben Peter Loyens, de Algemene directeur van België voor Krinkels. Krinkels is een landschapsaannemer die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van publieke en privéruimtes of buitenruimtes over geheel België. Ik werk hier bijna 9 jaar.

Krinkels is marktleider in zowel Nederland als België voor alles wat met groene aanleg en onderhoud te maken heeft. In de jaren 50 begon Nederland met het aanleggen van bermen langs snelwegen. Hier was een opportuniteit. We verkochten onze planten voor bij de snelweg, legden deze aan en onderhielden die. Omdat we vlakbij de grens zaten, zijn we al vrij snel naar België gaan kijken en deden we daar precies hetzelfde. Vanaf daar zijn we uit gaan breiden als bedrijf met onze activiteiten. Zo blijven we groeien.

Wat zijn uw ambities in de Benelux markt?

Onze ambities zijn om ons bedrijf uit te blijven breiden. Dit doen we op verschillende vlakken. Zo willen we meer zaken gaan doen op het gebied van gemeentelijk onderhoud. De vraag naar potentiele partners voor het uitvoeren van groenbeheer wordt steeds groter en hier kunnen wij veel voor betekenen.

Daarnaast hebben we een nieuw merk opgericht: Greencare. Met dit merk willen we ons meer richten op business-to-business (B2B). Dit is een uniforme dienstverlening over heel België voor bijvoorbeeld kantoren, de ouderenzorg en retail. Hoveniers onderhoud valt hier ook onder. Tot slot hebben we een nieuw label: Greenattheoffice. Dit label focust zich op het interieur van bijvoorbeeld kantoren, en dan met name het groen.

Waarschijnlijk ziet u ons binnenkort ook in het nieuws verschijnen. Een voetbalclub investeert in een oefencentrum en wij leggen de volledige omgeving aan inclusief de voetbalvelden.

Waarvoor mogen bedrijven uw benaderen?

U kunt ons benaderen voor ons label: Greenattheoffice (www.greenattheoffice.be) en ook voor buitenonderhoud voor een vestiging in België. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.krinkels.be. U kunt mij natuurlijk ook bereiken via de mail op peter.loyens@krinkels.be, of op de telefoon: +32 2 425 31 77.

Newsletter

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Bekijk het webinar juridisch overleven in België

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en respect voor elkaar. Om die reden is het van wezenlijk belang dat je ook weet hoe het juridisch in België werkt. In dit webinar deelt mr. Marinus Vromans van Sirius Legal zijn ervaringen in zijn “grensoverschrijdende” praktijk tussen Nederland en België en krijg je inzicht in […]

Krijg gratis juridisch advies

In samenwerking met advocatenkantoor Sirius Legal krijg je gratis juridisch eerstelijns advies over de meest uiteenlopende thema’s, exclusief voor NKVK-leden. Je kan 3x per jaar gebruik maken van deze legal line. Sirius Legal Line: hoe werkt het? Zit je met een juridische vraag waarop je geen antwoord vindt? Generieke vragen worden gratis beantwoord per mail en […]

Netwerkplatform voor business

Connects combineert de kracht van een wereldwijd digital business matchmaking platform met de betrouwbaarheid en toegangelijkheid van vertrouwde persoonlijke relaties. Ieder bedrijf op Connects is een gekend lid van een lokale Kamer van Koophandel. Elke ondernemer op Connects wordt begeleid door een contactpersoon van zijn of haar kamer van koophandel die zijn of haar bedrijf […]

Start typing and press Enter to search