In Algemeen, Commerciëel

krinkels

Wilt u uwzelf even voorstellen? Wie bent u, wat doet uw bedrijf?

Ik ben Peter Loyens, de Algemene directeur van België voor Krinkels. Krinkels is een landschapsaannemer die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van publieke en privéruimtes of buitenruimtes over geheel België. Ik werk hier bijna 9 jaar.

Krinkels is marktleider in zowel Nederland als België voor alles wat met groene aanleg en onderhoud te maken heeft. In de jaren 50 begon Nederland met het aanleggen van bermen langs snelwegen. Hier was een opportuniteit. We verkochten onze planten voor bij de snelweg, legden deze aan en onderhielden die. Omdat we vlakbij de grens zaten, zijn we al vrij snel naar België gaan kijken en deden we daar precies hetzelfde. Vanaf daar zijn we uit gaan breiden als bedrijf met onze activiteiten. Zo blijven we groeien.

Wat zijn uw ambities in de Benelux markt?

Onze ambities zijn om ons bedrijf uit te blijven breiden. Dit doen we op verschillende vlakken. Zo willen we meer zaken gaan doen op het gebied van gemeentelijk onderhoud. De vraag naar potentiele partners voor het uitvoeren van groenbeheer wordt steeds groter en hier kunnen wij veel voor betekenen.

Daarnaast hebben we een nieuw merk opgericht: Greencare. Met dit merk willen we ons meer richten op business-to-business (B2B). Dit is een uniforme dienstverlening over heel België voor bijvoorbeeld kantoren, de ouderenzorg en retail. Hoveniers onderhoud valt hier ook onder. Tot slot hebben we een nieuw label: Greenattheoffice. Dit label focust zich op het interieur van bijvoorbeeld kantoren, en dan met name het groen.

Waarschijnlijk ziet u ons binnenkort ook in het nieuws verschijnen. Een voetbalclub investeert in een oefencentrum en wij leggen de volledige omgeving aan inclusief de voetbalvelden.

Waarvoor mogen bedrijven uw benaderen?

U kunt ons benaderen voor ons label: Greenattheoffice (www.greenattheoffice.be) en ook voor buitenonderhoud voor een vestiging in België. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.krinkels.be. U kunt mij natuurlijk ook bereiken via de mail op peter.loyens@krinkels.be, of op de telefoon: +32 2 425 31 77.

Newsletter

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Nieuwe Algemeen Directeur voor de NKVK

Erik Schroeven wil een link maken tussen Nederlandse en Belgische ondernemers NKVK, de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, heeft een nieuwe General Manager in de persoon van Erik Schroeven, voorheen Commercieel Directeur bij Voka ( Vlaams Brabant). De keuze van een professional met een succesvol en gediversifieerd parcours. Erik Schroeven is afgestudeerd […]

Beneliga: de belangrijkste bijzaak ter wereld

Enige jaren leek het idee dood en begraven maar kijk het idee van een Beneliga voetbal werd twee weken geleden grondig afgestoft. Deloitte stelde de zes grootste Nederlandse clubs (Ajax, PSV, Feyenoord, AZ, Vitesse en FC Utrecht) en de 5 grootste Belgische clubs (Club Brugge, AA Gent, RC Genk, Standard en Anderlecht) een studie voor […]

Nieuw recordjaar: Meer buitenlandse investeringen en jobs dan ooit in Vlaanderen

In 2019 investeerden buitenlandse bedrijven 5,20 miljard euro in Vlaamse vestigingen, verspreid over 258 nieuwe projecten en samen goed voor 5.384 extra jobs. Zowel wat betreft het totale investeringsbedrag als het aantal nieuwe projecten en gecreëerde jobs is 2019 een absoluut recordjaar. De VS blijven topinvesteerder, met 45 nieuwe investeringsprojecten. Vooral het fors gestegen aantal […]

Start typing and press Enter to search