In Algemeen, Commerciëel

krinkels

Wilt u uwzelf even voorstellen? Wie bent u, wat doet uw bedrijf?

Ik ben Peter Loyens, de Algemene directeur van België voor Krinkels. Krinkels is een landschapsaannemer die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van publieke en privéruimtes of buitenruimtes over geheel België. Ik werk hier bijna 9 jaar.

Krinkels is marktleider in zowel Nederland als België voor alles wat met groene aanleg en onderhoud te maken heeft. In de jaren 50 begon Nederland met het aanleggen van bermen langs snelwegen. Hier was een opportuniteit. We verkochten onze planten voor bij de snelweg, legden deze aan en onderhielden die. Omdat we vlakbij de grens zaten, zijn we al vrij snel naar België gaan kijken en deden we daar precies hetzelfde. Vanaf daar zijn we uit gaan breiden als bedrijf met onze activiteiten. Zo blijven we groeien.

Wat zijn uw ambities in de Benelux markt?

Onze ambities zijn om ons bedrijf uit te blijven breiden. Dit doen we op verschillende vlakken. Zo willen we meer zaken gaan doen op het gebied van gemeentelijk onderhoud. De vraag naar potentiele partners voor het uitvoeren van groenbeheer wordt steeds groter en hier kunnen wij veel voor betekenen.

Daarnaast hebben we een nieuw merk opgericht: Greencare. Met dit merk willen we ons meer richten op business-to-business (B2B). Dit is een uniforme dienstverlening over heel België voor bijvoorbeeld kantoren, de ouderenzorg en retail. Hoveniers onderhoud valt hier ook onder. Tot slot hebben we een nieuw label: Greenattheoffice. Dit label focust zich op het interieur van bijvoorbeeld kantoren, en dan met name het groen.

Waarschijnlijk ziet u ons binnenkort ook in het nieuws verschijnen. Een voetbalclub investeert in een oefencentrum en wij leggen de volledige omgeving aan inclusief de voetbalvelden.

Waarvoor mogen bedrijven uw benaderen?

U kunt ons benaderen voor ons label: Greenattheoffice (www.greenattheoffice.be) en ook voor buitenonderhoud voor een vestiging in België. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.krinkels.be. U kunt mij natuurlijk ook bereiken via de mail op peter.loyens@krinkels.be, of op de telefoon: +32 2 425 31 77.

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Brussel: registreren voertuigen (LEZ)

Dit is een reminder dat Brussel een lage-emissiezone (LEZ) is sinds 2018. Omdat de gegevens van Nederlandse voertuigen in een open-data-systeem beschikbaar zijn voor de Brusselse overheid, is een pré-registratie voor Nederlanders niet vereist. Als uw voertuig niet in België of Nederland is geregistreerd, dan moet u zich binnen 24 uur van uw bezoek registreren […]

Leeuw van de Export 2019: de 6 kanshebbers

Al voor de 18e keer reikt Flanders Investment & Trade de Leeuw van de Export uit. Met deze jaarlijkse award bekroont FIT enkele uitzonderlijke exportsuccesverhalen uit Vlaanderen van het afgelopen jaar. Uit de inschrijvingen werden tijdens de 1e juryronde 6 bedrijven geselecteerd die uitblinken qua exportresultaten. Zij zijn kanshebbers voor de exportaward op woensdag 18 […]

Nieuw lid: WD-40

Wilt u uwzelf even voorstellen? Mijn naam is Jeroen De Voogd en ik ben de Country manager voor Benelux. Hiervoor was ik Salesmanager voor Benelux en daarvoor was ik de Salesmanager voor Nederland. Ik werk ondertussen al 16 jaar voor WD-40. Wat zijn uw ambities in de Benelux markt? WD-40 specialiseert zich in technische smeermiddelen, […]

Start typing and press Enter to search