Dit evenement is helaas reeds uitverkocht. Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van onze aankomende evenementen? Schrijf je in via onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van de aankomende evenementen.

Geniet als lid van de NKVK van onze geprivatiseerde ruimte voor de topwedstrijd tussen Nederlands en België in het Koning Boudewijnstadion.Nodig uw personeelsleden, relaties of klanten uit aan NKVK-leden tarief.Maak kennis met andere NKVK-leden , netwerk , geniet van een hapje en een drankje en supporter mee voor uw ploeg in dé Derby van de Lage Landen!

Derby der Lage Landen

België – Nederland’, de meest tot de verbeelding sprekende interland voor elke Rode Duivels supporter. Voor de 128ste keer in de geschiedenis komen beide landen tegen elkaar uit in deze klassieker. Nederland wacht al sinds 1998 op een nieuwe overwinning tegen de Duivels, de voorbij 8 wedstrijden waren goed voor 6 gelijke spelen en 2 overwinningen voor ons land.

Kunnen beide elftallen opnieuw voor spektakel zorgen ? Coach Louis Van Gaal beschikt over een ploeg met heel wat topspelers zoals Depay, Frenkie De Jong (FC Barcelona), Bergwijn (Tottenham), Wijnaldum (PSG), Van Dijk (Liverpool), De Ligt (Juventus), heel wat jongens van de talentenfabriek van Ajax en de twee Brugse bekenden Noa Lang en Danjuma.

Uw VIP-Programma

Volledig vernieuwde setting met meer plaats voor beleving, een verhoogde interactie en pal naast het Koning Boudewijnstadion gelegen. Bovendien is er een niet te missen hotspot: het netwerkterras.

18u00 : Onthaal en Champagne aperitief
18u30 : Walking Dinner in de NKVK Business Box (Devils Club)
20u00 : Live interview met ex-Rode Duivel 20u15 : Verplaatsing naar uw tribuneplaats
20u45 : Wedstrijd
22u30 : Open bar met live-wedstrijdanalyse en overhandiging pronostiekprijzen
22u45 : DJ #Deviltime
23u45 : Sluiting hospitality village

Prijs per persoon € 290 pp (excl. BTW) NKVK Business Box

Bekijk de volledige brochure online in je browser. Voor alle info en reservatie van uw plaatsen bel of mail Erik Schroeven via 0483 488 646 of erik.schroeven@nkvk.be

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!