Met groot genoegen nodigen wij u uit voor een spannende en interactieve avond bij Holland House in samenwerking met Meute, ter gelegenheid van de Tweede Kamerverkiezingen 2023.

Op deze belangrijke avond voor onze democratie openen wij onze deuren voor een bijzondere bijeenkomst waarbij zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn om de uitslagen samen te volgen.

Hieronder vindt u een gedetailleerde blik op het programma:

19:00 Inloop (met open bar)

Begin de avond met een informele inloop waarbij u onder het genot van een drankje alvast kunt netwerken en discussiëren over de verkiezingen met andere geïnteresseerden. Een perfecte gelegenheid om in een ontspannen sfeer de spanning voor de uitslagen te delen.

19:30 Start programma (bar gesloten, weer open na het inhoudelijke gedeelte):

De bar zal even sluiten om iedereen de kans te geven zich op het programma te concentreren.

  • Terugblik op de campagnes & vooruitblik naar de Europese verkiezingen. Onze experts blikken terug op de hoogtepunten en sleutelmomenten van de verkiezingscampagnes. Wat waren de game-changers en wat zegt de campagne over de toekomstige politieke richting van Nederland? Ook werpen we alvast een blik vooruit naar de Europese verkiezingen en de mogelijke implicaties voor ons land.
  • Interactieve campagnequiz. Test uw kennis over de partijen, de lijsttrekkers, de meest spraakmakende debatten en de belangrijkste verkiezingsbeloften met onze interactieve quiz. Maak kans op leuke prijzen en de eer om de 'politieke kenner' van de avond te zijn!

21:00 Exitpoll(s) & Borrel

Na het inhoudelijke gedeelte heropenen we de bar en kunt u genieten van een welverdiende borrel. Ondertussen presenteren we de exitpolls en zullen we samen de eerste indicaties van de uitslagen live volgen. Een perfect moment om te proosten op de democratie en te speculeren over de toekomstige coalities.

Mis deze unieke avond niet en wees getuige van een historisch moment in de Nederlandse politiek. De toegang is vrij, zonder inschrijving, dus voel u vrij om spontaan langs te komen en neem gerust uw vrienden en collega’s mee.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op woensdagavond 22 november bij Holland House.

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!