België is Nederlands tweede exportland. Zeker voor het MKB zijn qua internationaal zakendoen de zuiderburen veel belangrijker dan de VS, China, India, enzovoort. België biedt dan ook vele voordelen en kansen. Zo zijn er de nabijheid, de gemeenschappelijke taal, de open en volwassen economie, de kapitaalkrachtige consumenten. Daarnaast zijn er echter ook een aantal belangrijke verschillen in zakendoen in beide landen waarmee je rekening moet houden.

In samenwerking met BDO Accountants en Belastingconsulenten willen we u in dit seminarie wegwijs maken in de belangrijkste zakelijke verschillen tussenbeide landen zodat u goed voorbereid aan de slag kan in België. Samen met haar partners staat de NKVK voor u klaar om van uw Belgisch avontuur een succes te maken.

Programma

  • 16.00 – 16.30 uur : Ontvangst
  • 16.30 uur : Fiscale aspecten bij zakendoen in België
  • 17.00 uur : Vennootschapsrechtelijke aspecten bij het openen van een vestiging in België
  • 17.30 uur : Personeel in België
  • 18.00 -18.30 uur : Netwerkreceptie

Waar?

Het evenement gaat door op het Nederlands consulaat-generaal, Grote Markt 7, 2000 in Antwerpen. Men kan eenvoudig parkeren in de buurt op Parking Grote Mark (Ernest Van Dijckkaai 3, 2000 Antwerpen)

Inschrijving

U kan zich gratis inschrijven door een mail te sturen naar erik.schroeven@nkvk.be. Uw inschrijving is in orde na bevestiging.

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!