Van 6 juni 2024 tot 27 juni 2024, van 17.30 tot 21.00 uur, nodigen we u uit om elke donderdag samen met ons op ons prachtige terras samen te komen in samenwerking met BECI.

Het voornaamste doel van deze Communities Rooftop Parties is om onze communities samen te brengen op een gezellig en sfeervol moment. Wat is een betere manier om samen te komen dan tijdens een heerlijke barbecue? Met dit evenement willen we u de kans geven om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en sterke banden te scheppen binnen ons netwerk.

Ook hebben we dit jaar besloten om niet één, maar vier Rooftop Parties te organiseren! We willen graag iedereen de kans geven om minstens eenmaal deel te nemen aan dit unieke evenement. Of u nu beschikbaar bent vanaf 6 juni, of moet wachten tot een latere datum, we hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat we u in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.

Het is het ideale moment om dit jaar samen af te sluiten en vooruit te blikken op nieuwe toekomstperspectieven.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om het evenement van het jaar bij BECI mee te maken! De Rooftop Parties zijn gratis voor al onze leden en partners. Reserveer nu uw plaats en geniet samen met ons van een heerlijke maaltijd, ontdek nieuwe zakelijke kansen en bevorder de banden die de kracht vormen van onze communities.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze Rooftop Parties.
Reserveer vandaag nog uw plaats en kom dit onvergetelijke eindejaar samen met ons vieren!

Data:

06 juni 2024 : Legal Community Rooftop Party
13 juni 2024 : International Community Rooftop Party
20 juni 2024 : Starter Community Rooftop Party
27 juni 2024 : ESG & Diversity Community Rooftop Party

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we u om slechts 1 datum te selecteren (zodat al onze leden kunnen deelnemen).

Deelname:

Registratie is verplicht!

Gratis voor leden (no-show fee = € 50)
€ 200 voor niet-leden

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!