Al meer dan tien jaar geeft het NKVK & Berenschot Strategie Trendsonderzoek inzicht in de belangrijkste trends en de strategische keuzes van ondernemend België en Nederland. Ook dit jaar hebben we een onderzoek gedaan naar de strategie trends van 2022.

Heeft u reeds deelgenomen aan het Strategie onderzoek van 2022? U bent gratis uitgenodigd tot het leerrijke event op 29 september. We lichten de resultaten in primeur toe én u krijgt het eindrapport gratis in handen. We vragen u enkel om op voorhand een bevestiging te sturen naar erik.schroeven@nkvk.be.

Heeft u nog niet deelgenomen maar wilt u wel mee naar dit evenement? We horen graag van u hoe uw organisatie zich wil onderscheiden van de concurrentie, welke strategische uitdagingen u ’s nachts wakker houden en hoe u deze uitdagingen met vertrouwen te lijf gaat. Bent u ondernemer, bestuurder, directeur of senior manager? Wij rekenen op uw deelname! U kan de vragenlijst invullen via de online enquête. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uw deelname aan het onderzoek is volledig kosteloos en vertrouwelijk.

Gezien het exclusieve karakter van dit evenement zijn we beperkt tot 40 deelnemers. Uw deelname wordt bevestigd na inschrijving.

Waar?

Residentie van de Nederlandse Ambassadeur

Zwarte Dennenlaan 18,  1150 Sint Pieters Woluwe

Wanneer?

30 september 2022

Programma

Wij zullen onderstaand programma overnemen in de uitnodiging:

16:00 – 16:30 Presentatie resultaten

16:30 – 16:45 Inloop andere genodigden

16:45 – 20:00 Netwerkreceptie

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!