Beste jazzliefhebbers en netwerkers,

Het is ons een genoegen om u uit te nodigen voor een nieuwe editie van onze 'Jazz Jam & Socials Night'. Geniet van een avond vol muziek en netwerken met onze vaste groep getalenteerde muzikanten: Caspar Klos op de contrabas, Stefan Gottfried met de saxofoon, en Pavlo Cherniavskyi aan de piano. Deze geweldige sessie wordt verrijkt met bijdragen van onze jammende vrienden en de gastvrijheid van Holland House host Famke Schaap.

Komende donderdag belooft een onvergetelijke avond te worden, waarbij we niet alleen genieten van fantastische jazzmuziek, maar ook de kans krijgen om interessante mensen te ontmoeten die actief zijn in de import en export binnen de Benelux.

Details van de avond:

  • Datum: 14 maart 2024
  • Tijd: 20:30 uur - 23:30 uur
  • Locatie: Aarlenstraat 20, Brussel (Place Luxembourg)

De Jazz Jam & Socials Night staat open voor iedereen, zowel Nederlandstaligen als niet-Nederlandstaligen, leden en niet-leden. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld (aanbevolen is €10).

Mis deze kans niet om te genieten van geweldige muziek en het uitbreiden van uw professionele netwerk in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

We hopen u daar te zien!

Met muzikale groet,

Erik Schroeven, algemeen directeur NKVK

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!