Met trots kondigen wij, in samenwerking met One Two GO , de vijfde editie aan van onze grensoverschrijdende handelsmissie. Dit jaar zetten we koers naar het hart van Europa: Luxemburg. Een unieke kans voor Nederlandse ondernemers die hun zakelijke horizon binnen de Benelux willen verbreden.

Datum: 26 & 27 september 2024

Deze tweedaagse missie biedt een uitgelezen kans om in contact te komen met lokale bedrijven, kennis te maken met de markt en deel te nemen aan exclusieve bezoeken en ontvangsten. Het programma belooft een rijke mix van cultuur, netwerkmogelijkheden en inzichtelijke presentaties, speciaal ontworpen voor ondernemers uit Nederlands en Belgisch Limburg die geïnteresseerd zijn in exporteren of het ontwikkelen van zakelijke kansen in Luxemburg.

Hoogtepunten van het programma omvatten:

👉 Een ontvangst op de Nederlandse ambassade in Kirchberg

👉 Een bezoek aan de Luxemburger Wort

👉 Exclusieve sessies over private banking en compliance bij bank Pictet Group

👉 Een verkenning van de innovatieve site BELVAL

De kosten voor deze handelsmissie bedraagt €695,- per persoon, inclusief hotel, lunches, diner met drank, vervoer, en alle geplande activiteiten.

Let op: de plaatsen zijn beperkt tot 50 deelnemers en we naderen snel onze volledige capaciteit met bijna 40 voorinschrijvingen. Wacht dus niet te lang met aanmelden om deze unieke kans niet te missen!

Mis deze kans niet om uw zakelijke netwerk uit te breiden en nieuwe mogelijkheden in Luxemburg te ontdekken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze bijzondere handelsmissie.

Registreer voor het evenement en zet de eerste stap naar nieuwe zakelijke avonturen in Luxemburg!

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!