Het hoofdpijnvrije ontbijt voor vroege vogels 😉

Gratis, elke donderdag van 8.00 tot 9.30 uur.

Wat dacht u ervan om uw donderdagen te beginnen met een informeel ontbijt samen met andere Brusselse ondernemers?

Neem deel aan de ‘Good Morning Club’, een gratis ontbijt zonder poespas dat elke donderdagochtend plaatsvindt bij Beci.

Het is de perfecte gelegenheid om op een aangename en creatieve manier de dag aan te vatten. U ontmoet al netwerkend andere Brusselse ondernemers bij een dampend kopje koffie en lekkere ontbijtkoeken. Doorbreek dus het isolement en uw dagelijkse routine door te netwerken en elkaar te inspireren voordat u aan de werkdag begint. Onder leiding van ondernemers (Spacious, Beci, genodigden ...) wil de ‘Good Morning Club’ een eerste kring van relaties creëren, die van week tot week zal groeien en zich diversifiëren.

Neem deel of kom uw producten en diensten voorstellen.

De ‘Good Morning Club’ biedt ook de ideale kans om uw producten en diensten gedurende een voormiddag in de kijker te zetten bij andere ondernemers. Stel ze voor, laat ze testen of proeven en creëer zo meer visibiliteit. Wie weet is deze ‘Good Morning Club’ wel de eerste stap naar een kennismaking met prospecten, klanten, partners, leveranciers, ... Wilt u uw bedrijf voorstellen? Contacteer ons om dit te organiseren!

Hoe deelnemen aan de volgende Good Morning Club?

Heel eenvoudig: schrijf u op de ochtend zelf gratis in via een kort opt-in formulier bij de ingang en bovenal, kom gewoon zoals u bent. De dresscode en de sfeer zijn informeel: u komt zoals u zelf wilt, net voor een vergadering met een klant in de buurt of na uw ochtendlijke hardloopsessie, met uw hond, op de fiets of zelfs gewoon … op een doodgewone werkdag.

Praktische informatie

Wanneer: Elke donderdag

Waar: BECI, Louizalaan 500 1050 Brussel

Contact: Valbona Sahiti Koprulu: 0492 072 045 of vsa@beci.be

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!