Online meetings met de Belgische kamers in het buitenland

Bent u een business professional met internationale ambities? Hebt u specifieke vragen over het opstarten van een bedrijf in het buitenland, over contacten met partners of het begrijpen van complexe administratieve procedures in het buitenland?

Noteer 11 december in uw agenda, Belgian Chambers en BECI nodigen u graag uit op de tweede editie van  de Chambers Export Day, een gratis evenement voor bedrijven. U krijgt de gelegenheid om één-op-één online meetings van 25 minuten aan alle deelnemende Belgische Kamers in het buitenland.

Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland?

De Belgisch-Luxemburgse Kamers van Koophandel in het buitenland behartigen de belangen van Belgische en Luxemburgse ondernemingen in het buitenland. Ze werken met ondernemers, zoals u, die elkaar helpen en hun ervaring op het terrein delen. Een bron van ongekende rijkdom die we een hele dag ter beschikking stellen. Er zijn 39 geaccrediteerde Belgische Kamers van Koophandel in het buitenland.

Hoe werkt het concreet?

Deelnemen is eenvoudig: log in op het Conversation Starter-platform en beantwoord de vragen over uw activiteiten, de onderwerpen die u wil bespreken en de continenten of regio’s die u interesseren of waarin u reeds actief bent.  U kan er de profielen zien van de aanwezige Kamers en rechtstreeks een afspraak boeken. Vergeet niet aan het eind van het formulier te vermelden indien u reeds lid bent van een Kamer. De software downloaden is niet nodig, alles gebeurt online. Schrijf u vandaag nog in!

Lijst van Belgische Kamers van Koophandel in het buitenland

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?
Maandag 11 december (08.00-18.00 uur, Belgische tijd). De meetings duren 25 minuten.
Alle meetings vinden plaats op het "Conversation Starter"-platform via videogesprekken.

Bekijk de foto's

No items found.

Onze nieuwsbrief

Krijg alle updates over onderzoeken en business opportuniteiten!

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.
Oeps, er ging iets mis!