In Algemeen

 

De NKVK stelt graag haar nieuwste medewerker aan jullie voor: Maartje Jansen. Ze maakt graag met jullie kennis.

Wie ben je?

Mijn naam is Maartje Jansen, 19 jaar, en ik studeer communicatie in Zwolle, helemaal in Nederland. Schrijven is altijd al een hobby van mij geweest. Ik geniet ervan om verhalen neer te pennen en in het hoofd van andere personages te kruipen. Daarnaast vind ik het heerlijk om weg te dromen met een boek in mijn handen of om een serie te kijken. Reizen en het ontmoeten van verschillende culturen heb ik ook altijd gaaf gevonden, waardoor ik uiteindelijk hier in Brussel ben terechtgekomen.

Wat is je rol bij NKVK?

Als stagiaire speel ik een adviserende rol en ga ik aan de slag met een social media plan. Het doel van dit plan is om de klant bij de social media van de NKVK te betrekken. Online engagement, daar hou ik me de komende vijf maanden mee bezig.

Waar kan ik je vinden?

Goeie vraag! Je kan altijd contact met me opnemen via mijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/maartje-jansen-2bb695139/. Je kan me ook bereiken via mijn telefoonnummer: 0032 (0) 22090473, of mijn e-mail: maartje.jansen@nkvk.be Ik kijk er naar uit om contact te leggen!

 

Alvast van harte welkom vanuit het NKVK-team!

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Fiscale consolidatie in België en Nederland

Buitenlandse investeringen in Vlaanderen verdubbeld in 2018

Hoe beveiligd is uw organisatie?

Start typing and press Enter to search