In Algemeen

 

De NKVK stelt graag haar nieuwste medewerker aan jullie voor: Maartje Jansen. Ze maakt graag met jullie kennis.

Wie ben je?

Mijn naam is Maartje Jansen, 19 jaar, en ik studeer communicatie in Zwolle, helemaal in Nederland. Schrijven is altijd al een hobby van mij geweest. Ik geniet ervan om verhalen neer te pennen en in het hoofd van andere personages te kruipen. Daarnaast vind ik het heerlijk om weg te dromen met een boek in mijn handen of om een serie te kijken. Reizen en het ontmoeten van verschillende culturen heb ik ook altijd gaaf gevonden, waardoor ik uiteindelijk hier in Brussel ben terechtgekomen.

Wat is je rol bij NKVK?

Als stagiaire speel ik een adviserende rol en ga ik aan de slag met een social media plan. Het doel van dit plan is om de klant bij de social media van de NKVK te betrekken. Online engagement, daar hou ik me de komende vijf maanden mee bezig.

Waar kan ik je vinden?

Goeie vraag! Je kan altijd contact met me opnemen via mijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/maartje-jansen-2bb695139/. Je kan me ook bereiken via mijn telefoonnummer: 0032 (0) 22090473, of mijn e-mail: maartje.jansen@nkvk.be Ik kijk er naar uit om contact te leggen!

 

Alvast van harte welkom vanuit het NKVK-team!

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Nieuw lid: Thuis Partners Advocaten

Mijn naam is Philippe van den Heuvel en ik ben 36 jaar. Ik heb zowel de Belgische als de Nederlandse nationaliteit en ik ben geboren en getogen in Maastricht (Nederland). Mijn moeder is Belgische (Antwerpen). Via die kant heb ik tevens de Belgische nationaliteit. Ik ben sinds 2012 werkzaam als advocaat bij Thuis Partners Advocaten. […]

Spreek je al Vlaams?

Vanuit mijn job werk ik inmiddels al meer dan 10 jaar quasi dagelijks met of voor Nederlanders. Toch zal geen enkele Nederlander die me hoort me ervan verdenken Nederlander te zijn, mijn Vlaamse tongval is overduidelijk. En op zich is dat ook geen enkel probleem. Door de jaren heen heb ik wel geleerd bepaalde woorden […]

De impact van de nieuwe vennootschapswet op uw schenking in België

Met plezier deelt de NKVK het volgende interview over de nieuwe vennootschapswet. De geïnterviewde is Rutger Van Boven, een expert van onze partner, BDO. Het interview is afgenomen door Dirk Selleslagh en verscheen op 9 maart in De Tijd.  De nieuwe vennootschapswetgeving die op 1 mei van kracht wordt, biedt een aantal nieuwe mogelijkheden voor […]

Start typing and press Enter to search