In Algemeen

Na strategisch overleg met NKVK werd door het bestuur van NEDwerk, onder leiding van voorzitter Eran Habets, beslist aan NEDwerk een andere richting te geven. Vanaf het najaar 2018 zal NEDwerk (Antwerpen) onafhankelijk van NKVK verder gaan en opgenomen worden als aparte Clubkamer binnen de Antwerpse businessclub De Kamers.

De aparte Club Kamer NEDwerk is een onderdeel van de Home of Clubs, waar bestaande verenigingen de faciliteiten (locatie, administratie) van de club gebruiken. NEDwerk heeft hierin een aparte structuur en organisatie, met aparte maar eventueel ook gezamenlijke activiteiten.

Leden van NKVK blijven echter aan ledentarief welkom op bijeenkomsten van NEDwerk en kunnen bovendien gebruik maken van de faciliteiten van De Kamers. Ook krijgen ze eenmalig korting op het Full Membership van De Kamers indien hun interesse hiernaar uitgaat. Vraag hier meer informatie.

De NKVK wil het bestuur van NEDwerk en het consulaat generaal van Nederland te Antwerpen bedanken voor de voortdurende inzet voor het creëren van waardevolle netwerkactiviteiten in het Antwerpse.

Veel succes alvast aan NEDwerk en tot binnenkort.

Tom Vansteenkiste

Algemeen Directeur NKVK

Met de medewerking van:

Afbeeldingsresultaat voor de kamers

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Verspilde tijd?

Uw vestiginskansen wereldwijd

Nieuwe Business Partner: SECUREX

Start typing and press Enter to search