Event begint op

27 nov 2020 | 14:00

De juiste keuze hoe je in België zaken wilt doen

Je beslist je producten ook in België te gaan verkopen of daar een eigen vestiging te openen? Hoe pak je dat aan en waarop moet je letten?

Rechtstreekse verkopen

Kan je werken met Nederlandse algemene voorwaarden of dienen die te worden aangepast?

Werken met tussenpersonen

Heb je al contacten in België met wie je wil samenwerken? In welke vorm kan je dat het beste doen? Denk je aan een distributeur, een agent of een franchisenemer?

Arbeidsovereenkomsten

Denk je aan het inschakelen van een Belgische handelsvertegenwoordiger?

Procederen in België

Een gang naar de rechter is soms onvermijdelijk. Wordt er in België veel geprocedeerd? Is men beter af voor de Nederlandse of de Belgisch rechter?

Kennis van de “juridische cultuur” bevordert een goede samenwerking

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en respect voor elkaar. Om die reden is het van wezenlijk belang dat je ook weet hoe het juridisch in België werkt.

In dit webinar deelt mr. Marinus Vromans van Sirius Legal zijn ervaringen in zijn “grensoverschrijdende” praktijk tussen Nederland en België.

Dit interactief seminar geeft je inzicht in de verschillende mogelijke formules van zakendoen in België zodat je juiste keuzes kan maken.

Mr. Vromans is van oorsprong Nederlands advocaat en al meer dan 20 jaar actief als Belgisch advocaat. Hij adviseert zowel Nederlandse als andere buitenlandse ondernemingen in België en vertegenwoordigt hen ook in procedures.

Spreker: Marinus Vromans
Format: sessie van 45 min, met eventueel 15 min Q&A

Datum en tijdstip

Het webinar teamwork vindt plaats op vrijdag 27/11/2020.
Start: 14u00
Einde: 15u00

Jouw investering

Gratis voor leden (NKVK).
€15 voor niet-leden.

Inschrijven

Start typing and press Enter to search

Webinar cookies & analytics