Event begint op

21 jun 2021 | 12:30

Verdiepingssessie Arbeid en werving & Business Cultuur

Zakendoen over de grens: België | Verdiepingssessie Arbeid en werving & Business Cultuur

Is je globale kennis over zakendoen in België niet meer toereikend en is het tijd die te verbreden? Schrijf je dan nu in voor onze ‘lunch & learn’ sessie over ‘arbeid en werving’ en ‘business cultuur’ die we samen met NLinBusiness organiseren. Voor alle ondernemers die reeds zakendoen in België en onder nemers die zaken willen gaan doen in België. 

Datum en tijdstip

Maandag 21 juni 2021 12:30 uur – 13:45 uur (Online)

Koen Matthijssen van Oryx neemt je mee in een 30 minuten durende ‘deep dive’ over de volgende topics:

  • Waarom kiezen voor lokale collega’s in België?
  • Hoe ziet de arbeidsmarkt er momenteel uit?
  • Waar moet je rekening mee houden als je een Belgische collega wilt aannemen?
  • Hoe zit het met praktische zaken zoals een Belgisch arbeidscontract?
  • Zijn er subsidiemogelijkheden als ik een Belgische collega aanneem?
  • Hoe bereik ik de juiste doelgroep?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn nieuwe Belgische collega aansluiting vindt bij mijn Nederlandse team?

In het tweede deel van de bijeenkomst gaat Erik Schroeven, directeur van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, dieper in op de business cultuur. De verschillen maar ook de overeenkomsten tussen Belgen en Nederlanders en hoe dit in te zetten.

Zet voor jezelf een lekkere lunch klaar, stel je vragen en deel ervaringen met andere bedrijven die actief zijn op de Belgische markt. Buiten de presentaties om is er volop ruimte om vragen te stellen en afspraken te maken.

Aanmelden

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via T. (06) 59 97 81 24 of  via E. schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

De Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK), de NL Business Hub in België, ondersteunt Nederlandse bedrijven die stappen willen maken door soft-landing services zoals marktscans, matchmaking en partneridentificatie, en praktische zaken als het opzetten van een legale entiteit in België en Luxemburg. Daarnaast biedt de community van leden, en het uitgebreide netwerk veel mogelijkheden om van de ervaringen van andere ondernemers te leren.

Start typing and press Enter to search

Climate Classic 2021Netwerken in België