Event begint op

13 feb 2020 | 15:30

© Gettyimages

Nederland is na Duitsland de belangrijkste exportpartner van Vlaamse ondernemingen. Heeft uw onderneming ook al de weg naar Nederland gevonden? Om u wat meer wegwijs te maken in het zakendoen in Nederland, organiseert het advocatenbureau Thuis Partners, lid van NKVK, organiseert een juridisch seminar op 13 en 20 februari.

“Van onze cliënten en relaties begrijpen wij dat er bij ondernemers die naar Nederland
exporteren en/of in Nederland investeren behoefte bestaat aan nadere voorlichting over
juridische aspecten van zaken doen in Nederland,” zegt Dimitry Aertssen van Thuis Partners. “Het leek ons echter ook zeer interessant om een niet juridisch onderwerp aan het seminar
toe te voegen.”

Twee docenten van de Vlerick Business School – Professor Hans Crijns en dhr. Yannick Dillen – komen hun kennis over management delen. En dat op twee locaties. Een in Antwerpen (13/2) en een van Houthalen (20/2) De bijeenkomsten worden telkens afgesloten met een “aangeklede” borrel en vormen ook een prima gelegenheid om te netwerken met andere Vlaamse ondernemers die exporteren naar en/of investeren in Nederland.

U kan zich inschrijven via deze link.

Programma:

15u30 : Ontvangst

16u00 : Welkomstwoord Dimitry Aertssen

16u05 : Lezing Mariëlle Stroes: “Arbeidsrecht in grensoverschrijdend perspectief”

16u30 : Lezing Dimitry Aertssen: “M&A in Nederland”

16u55 : Pauze

17u05 : Lezing Philippe van den Heuvel: “Capita Selecta juridische aspecten zakendoen in Nederland”

17u30 : Lezing Gastspreker Yannick Dillen (13/2) of prof. Hans Crijns (20/2) : “Managen van Ondernemingsgroei – Welke paden leiden tot groei en hoe houd je groei beheersbaar, zowel binnen als buiten de landsgrenzen?”

17u55 : Gelegenheid tot het stellen van vragen

18u00 : Afsluiting seminar met borrel

 

Start typing and press Enter to search