Event begint op

07 dec 2018 | 12:00

Op 7 december treffen wij elkaar voor een ongetwijfeld boeiende netwerklunch in samenwerking met NEDwerk* en De Kamers met dhr. Bert van Dijk, CEO Mercy Ships België, als spreker.

Na zijn studies in Rotterdam startte Bert een internationale carrière in het bedrijfsleven (Bekaert, Volvo, Bombardier), afgesloten als topman bij Daimler in Japan.

Hij richtte in 2009 Mercy Ships België op. Ondertussen member of the international Board. Mercy Ships gaf ondertussen reeds medische hulp aan meer dan 2.500.000 patiënten op het grootste
hopitaalschip ter wereld.

Hij staat ons te woord over het thema ‘Van businessman tot bedelaar‘. Schrijf u dus zo snel mogelijk in!

Praktisch

Locatie: Paleis op de Meir, Meir 50, 2000 Antwerpen

Meer informatie: info@nkvk.be

Deelname:

  • Leden NKVK-Beluned: € 75 (excl. btw) per persoon
  • Niet-leden: € 95 (excl. btw) per persoon

Inschrijven

 

* Bijzondere mededeling:

Na strategisch overleg met NKVK werd door het bestuur van NEDwerk, onder leiding van voorzitter Eran Habets, beslist aan NEDwerk een andere richting te geven.

Vanaf het najaar 2018 zal NEDwerk onafhankelijk van NKVK verder gaan en opgenomen worden als aparte Clubkamer binnen de Antwerpse businessclub De Kamers.

De aparte Club Kamer NEDwerk is een onderdeel van de Home of Clubs, waar bestaande verenigingen de faciliteiten (locatie, administratie) van de club gebruiken. NEDwerk heeft hierin een aparte structuur en organisatie, met aparte maar eventueel ook gezamenlijke activiteiten.

Leden van NKVK blijven echter aan ledentarief welkom op bijeenkomsten van NEDwerk en kunnen bovendien gebruik maken van de faciliteiten van De Kamers. Ook krijgen ze eenmalig korting op het Full Membership van De Kamers indien hun interesse hiernaar uitgaat.

De NKVK wil het bestuur van NEDwerk en het consulaat generaal van Nederland te Antwerpen bedanken voor de voortdurende inzet voor het creëren van waardevolle netwerkactiviteiten in het Antwerpse.

 

Met de medewerking van:

 

Afbeeldingsresultaat voor de kamers

Start typing and press Enter to search