Event begint op

15 feb 2019 | 09:00

De Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, op 14-15 februari 2019 een handelsmissie naar België voor de sectoren metaal en techniek. Het doel van deze missie is om ondernemers in contact te brengen met potentiële Belgische handelspartners. Heeft u interesse in de Belgische markt en zoekt u nieuwe contacten, neem dan deel aan deze handelsmissie.

Kansen in België

België en Nederland zijn elkaars derde handelspartner, met exportcijfers over en weer van meer dan €80 miljard. In het bijzonder voor het Nederlandse MKB biedt België veel mogelijkheden met o.a. voor het grootste deel van de bevolking een gemeenschappelijke taal. Ook heeft het Belgische bedrijfsleven een sterke industriële poot. De bouwsector is sterk en stabiel, de voedingsindustrie bulkt van de groeibedrijven, de chemische cluster rond Antwerpen blijft de grootste van Europa en high-tech bedrijven zijn internationale trendsetters in hun niches. Dus, meer dan kansen genoeg voor ambitieuze Nederlandse mkb bedrijven in de metaal en techniek.

(Concept)Programma

Het intensieve reisprogramma van twee dagen biedt een individueel matchmakingprogramma, bedrijfsbezoeken en een netwerkreceptie.

Donderdag 14 februari 2018
• Collectief bedrijfsbezoek
• Individuele matchmaking afspraken op locatie
• Netwerkreceptie/Diner – met Belgische bedrijven, NL Ambassade, NKVK

Vrijdag 15 februari 2018
• Collectief bedrijfsbezoek
• Individuele matchmaking afspraken op locatie
• Terugreis naar Nederland

Matchmaking

Metaalunie werkt voor de matchmaking samen met de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg die op basis van het door u afgegeven profiel en naar aanleiding van een intakegesprek voor u op zoek gaat naar potentieel geïnteresseerde Belgische zakenpartners. Met deze partijen zult u een individueel gesprek hebben.

Aanmelden

Wilt u starten met exporteren of denkt u meer te kunnen halen uit de Belgische markt? Wilt u uw zich oriënteren op de Belgische markt en een goed netwerk opbouwen? Meld u dan aan voor deze handelsmissie. De kosten voor deelname incl. matchmaking bedragen €1850,- (excl. BTW) per persoon. Indien u gebruik kunt maken van een missievoucher* bedragen de deelnamekosten €925,- (excl. BTW) per persoon. Indien een tweede persoon van uw bedrijf wilt deelnemen zijn de deelnamekosten €150,- (excl. BTW). Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is mogelijk tot 11 januari 2019 via de button Registreer op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd. De missie zal doorgang vinden bij minimaal 8 deelnemers en biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers.

Deelnemersvoorwaarden

Inschrijven

 

*Missievoucher

MKB ondernemers die willen ‘starten’ op een (nieuwe) buitenlandse markt kunnen via het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een missievoucher aanvragen. U krijgt met een voucher een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs die de organisator u in rekening brengt tot maximaal € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve handelsmissie. De reis- en verblijfskosten zijn voor uw eigen rekening. Er gelden wel een aantal voorwaarden of u wel of niet kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie op: www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib.

Meer informatie

Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, tel: 030-6053344 of e-mail: internationaal@metaalunie.nl.

 

Start typing and press Enter to search