Event begint op

15 nov 2019 | 09:00

Studenten uit Rotterdam en Gent helpen u graag met een gratis exportonderzoek.

Wil u uw exportmogelijkheden naar België en/of Nederland in kaart brengen? En wilt u ook nog in contact komen met mogelijke afnemers in deze landen? Tweedejaarsstudenten Global Marketing and Sales van de Hogeschool Rotterdam en Artevelde Hogeschool Gent helpen u graag met een exportonderzoek.

Deze studenten doen voor u een gratis exportonderzoek naar de verkoopmogelijkheden in Nederland of België. Op basis van de resultaten stellen ze dan een salesplan op. Dat salesplan bevat advies over hoe u de verkoop het beste moet aanpakken. Bovendien brengen ze u ook in contact met mogelijke afnemers op verkoopbeurzen in Rotterdam en Gent. Het exportonderzoek geeft u niet alleen inzicht in een nieuwe markt maar geeft tegelijk een frisse blik op uw business.

Verdere informatie: Interesse? Schrijf u zo snel mogelijk in of vraag meer informatie via info@nkvk.be.

Tijdslijn:

  • Aanmelden als bedrijf: voor 15/11/2019!
  • Verschaffen van informatie over uw bedrijf (voor Belgische ondernemingen eind 2019, voor Nederlandse ondernemingen februari 2020)
  • Gezamenlijke bijeenkomst studenten en bedrijven (optioneel) op dinsdag 19 februari 2020. Locatie: Hogeschool Rotterdam, campus Kralingse zoom.
  • Eindpresentaties studenten begin mei 2020
  • Verkoopbeurzen op 14 mei 2020

Deadline inschrijven:

15/11/2019

Kostprijs:

Gratis

Meer info en inschrijven:

Stuur een e-mail naar tom.vansteenkiste@nkvk.be

Inschrijven

Met de medewerking van:

© Hogeschool Rotterdam© arteveldehogeschool

Newsletter

Start typing and press Enter to search