In Algemeen, Commerciëel

Op 24 augustus bracht Minister-president Bourgeois samen met Flanders Investment & Trade een bezoek aan de High Tech Campus en het O&O-centrum HOLST Centre in Eindhoven. Een andere reden voor zijn bezoek aan Noord-Brabant was de achttiende editie van de Koningshoeven-ontmoeting, een netwerkbijeenkomst die inzet op een mix van het bedrijfsleven, overheden en de cultuursector.

 

Bourgeois werd in de voormiddag ontvangen door Wim van de Donk, Commissaris van de Koning in de Provincie Noord-Brabant. De minister-president kreeg een rondleiding in het Holst Centre, een open-innovatie centrum opgericht door Vlaams onderzoeks- en innovatiecentrum imec en het TNO, de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek. Het onderzoekscentrum heeft als doelstelling innovatie te brengen naar de markt via samenwerkingen met de industrie. Het centrum situeert zich tussen fundamenteel wetenschappelijk onderzoek en commerciële productontwikkeling.

 

Bourgeois sloot zijn bezoek aan Noord-Brabant af met een speech op de achttiende editie van de Koningshoeven-ontmoeting in Tilburg waarin hij het belang van een sterke Vlaams-Nederlandse samenwerking benadrukte: samen als innovatieve regio’s werken aan een welvarende toekomst!

 

Bron: http://www.flandersinthenetherlands.be/

 

Nieuws in de categorie Bekijk al het nieuws

Bedrijfsruimte huren in Nederland is niet hetzelfde als bedrijfsruimte huren in België

Een betere aanpak van de mobiliteit

Flanders Make opent nieuwe onderzoeksinfrastructuur in Leuven

Start typing and press Enter to search