Samen sta je sterker.

Samenwerking staat bij NKVK al jaren hoog in het vaandel; wij gaan daarom graag partnerships aan. Een partnership met de NKVK is op twee niveaus mogelijk namelijk Business Partner en Strategic Partner. Business Partners zijn expert dienstverleners die hun kennis en kunde willen delen met het grensoverschrijdende zakenleven in de Benelux. Strategic partners zijn bevriende organisaties die de missie van de NKVK ondersteunen, met ons samenwerken en/of via de NKVK diensten willen verlenen aan hun achterban.

Business Partners

In haar activiteiten laat NKVK-Beluned zich bijstaan door aantal experts in het Benelux zakendoen. Deze zogenaamde Business Partners geven gespecialiseerde invulling aan seminars en opleidingen van NKVK-Beluned. Daarnaast informeren ze leden/contacten via de nieuwsbrief over relevante  en belangrijke ontwikkelingen binnen hun expertisedomein. Bij nood aan meer gespecialiseerde informatie en begeleiding kan NKVK-Beluned haar leden/contacten ook doorverwijzen en in contact brengen met deze experts.

Onze Business Partners zijn actief in zakelijke dienstverlening op het vlak van onder andere finance, HR, accountancy, taks, databasemarketing, sales en communicatie.

Wil u ook Business Partner van NKVK-Beluned worden? Voor meer informatie en voorwaarden neem gerust contact met ons op!

De BDO België-Nederland Desk heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de begeleiding van enerzijds Nederlandse ondernemingen en natuurlijke personen die actief (willen) zijn in België, en van anderzijds Belgische ondernemingen en natuurlijke personen die werkzaamheden (willen) ontplooien in Nederland.

Dienstverlening BDO:
• Fiscale, juridische en boekhoudkundige begeleiding in beide landen
• Begeleiding inzake personeelszaken
• Advisering voor Nederlandse emigranten naar België (“Nederbelgen”)
• Successie- en vermogensoverdracht-advisering voor Nederbelgen
• Fiscale optimalisatie van Belgische medici die actief zijn in Nederland

Contact

BDO België-Nederland Desk
Dirk Van wal, Partner BDO Belastingconsulenten
T: + 32 3 230 58 40
E: dirk.vanwal@bdo.be
www.bdo.be

NLinBusiness ondersteunt Nederlandse ondernemers bij hun ambities om uit te breiden naar het buitenland. Om dit te bereiken, bouwt NLinBusiness actief aan een netwerk van NL Business Hubs in 40 kansrijke steden, de zogenaamde Cities of Opportunity. Deze hubs bestaan uit sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. De Hubs bieden lokale ondersteuning aan Nederlandse bedrijven bij het betreden van nieuwe buitenlandse markten.

NKVK is een trots lid van dit netwerk. Samen informeren, inspireren en verbinden we internationale ondernemers over de hele wereld. Als NL Business Hub ondersteunen wij jou bij het betreden van een nieuwe markt omdat wij de markt kennen en weten waar kansen liggen. We werken nauw samen met lokale dienstverleners, Nederlandse ambassades, consulaat-generaals en lokale overheden. Door middel van dit sterke publiek-private netwerk kunnen wij jou ondersteunen met diensten als: marktverkenning, netwerkevenementen, (online) seminars, juridische dienstverlening en matchmaking.

Meer informatie over NLinBusiness 

NLinBusiness is het one-stop-shop platform voor Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Wij helpen om jouw ondernemersreis soepel te laten verlopen, door de kansen voor jouw specifieke bedrijf te laten zien en door je aan de juiste contacten en partners te koppelen. Ben je op zoek naar praktische, lokale ondersteuning? Je kunt 24/7 contact met ons opnemen op ons platform, www.nlinbusiness.com, of op een van de NL Business Hubs in onze geselecteerde Cities of Opportunity. 

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland. Hierbij werken wij intensief samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie, alsmede andere belangenorganisaties, topsectoren, kennisinstituten en het Nederlandse bedrijfsleven.

Flanders Investment & Trade is het Vlaams overheidsagentschap dat buitenlandse kandidaat-investeerders een uitgebreide waaier aan gespecialiseerde diensten biedt. Nederlandse bedrijven met investerings- en expansieplannen in Vlaanderen, genieten kosteloos deskundig advies over alle aspecten doorheen het volledige investeringstraject: van juridische en fiscale informatie, subsidies en financiële regelingen, het zoeken naar de juiste vestigingslocatie, het aanwerven van personeel, tot de introductie in het lokale netwerk. 

Contact

Economische en Handelsvertegenwoordiging van Vlaanderen in Nederland:
Ambassade van België / Flanders Investment & Trade (FIT)
Koninginnegracht 86 / 2514 AJ Den Haag – Nederland
Dirk Verlee, Economisch en Handelsattaché
T. +31 70 416 81 04
E: dirk.verlee@fitagency.com
www.investinflanders.com

SECUREX

Securex is een full service HR-provider met kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg. Bovendien werken we ook samen met een strategisch netwerk van partners om ook in andere Europese landen onze oplossingen aan te bieden.

Diensten

We bieden verschillende diensten aan:
– Registeren van de werkgever (binnen- of buitenland) via ons ondernemingsloket
– Onderschrijven van verplichte en aanvullende verzekeringen
– Sociaal Secretariaat Securex verzorgt de salarisadministratie, de aangiftes en de betalingen naar de verschillende instanties
– Onze juristen assisteren bij de opmaak van arbeidscontracten, arbeidsreglementen en dergelijke

Contact

Securex
Ju Tung Chiu – Business manager be.lance
Tervurenlaan 43, 1040 Etterbeek
T: +32 472 60 60 74
E: Ju.tung.chiu@securex.eu
www.securex.be

De International Desk België & Luxemburg van Rabobank staat opgesteld voor de bediening van Nederlandse, internationaal opererende zakelijke klanten in België en is gevestigd in Antwerpen. Het kantoor in Antwerpen is sinds 1984 integraal onderdeel van het uitgebreide mondiale netwerk van Rabobank International. Dankzij de aanwezigheid in ruim 40 landen biedt dit netwerk toegang tot een veelheid aan producten, expertise en uitvoerend vermogen op mondiaal niveau.

Het kantoor in Antwerpen biedt in diverse sectoren bancaire diensten voor het bedrijfsleven aan. Daarnaast bieden wij diensten aan op andere vlakken, waar wij voor alle partijen waarde kunnen creëren door middel van onze expertise in de volgende sectoren:
• Hefboomfinanciering
• Schuldherstructurering
• Global Financial Markets (derivaten, syndicaatsvorming, securitisatie)
• Gestructureerde handels- en goederenfinanciering
• Gestructureerde financiering
Contact
Rabobank Antwerp
André Bemer, International Desk Manager
T : +32 32 90 17 57
E: andre.bemer@rabobank.com
www.rabobank.com

Strategic Partners

Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned)

Beluned is een ledenorganisatie die Belgische en Luxemburgse bedrijven helpt om hun groeiambities in Nederland waar te maken. Sinds 2012 zijn de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned) en de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) een verregaande samenwerking aangegaan. Alle dienstverlening en activiteiten staan open zowel voor bedrijven die zaken willen doen in België of Luxemburg als bedrijven die net naar Nederland willen trekken.

Focus

Beluned heeft een multisectoriële focus om KMO’s hun strategie, operations en organisatie richting Nederland te ontwikkelen. Wij werken hiervoor samen met het bedrijfsleven, federaties en overheden in de Benelux.

Sinds 1 januari 2013 zijn de NKVK en Beluned samengegaan en is het lidmaatschap geldig voor beide organisaties. Bekijk de voordelen en word nu lid!

Steunpunt MetaalUnie en de NKVK zijn in 2012 gestart met het partnership, waarbij Leden van de Metaalunie een gratis basisdienstverlening bij de NKVK krijgen. Op deze manier kunnen wij samen de groei van de Nederlandse metaalbedrijven versterken op de Belgische en Luxemburgse markt.

De Ambassade van het koninkrijk der Nederlanden te Brussel en het Nederlandse Consulaat Generaal te Antwerpen organiseren evenement en bieden diensten om het succes van het Nederlandse bedrijfsleven in de Benelux te bevorderen.

De BLCCA (Network of Belgian-Luxembourg Chambers of Commerce Abroad) bestaat uit een dertigtal bilaterale kamers van koophandel in het buitenland die de Belgische en Luxemburgse zakelijke belangen vertegenwoordigen in landen, groepen van landen en regio’s over de hele wereld.

De Chambre de Commerce de Luxembourg is een openbare instelling die het Luxemburgse bedrijfsleven ondersteunt in een brede waaier van domeinen en in alle sectoren (met uitzondering van landbouw en ambachten).

Chambre de Commerce Luxembourg is een professionele kamer en openbare instelling die alle sectoren met uitzondering van landbouw en ambachten, die zijn ondergebracht in het Chambre des Métiers.

Beci (Brussels Enterprises Commerce & Industry) is ontstaan uit een partnerschap tussen de Kamer van Koophandel en het Verbond van Ondernemingen te Brussel: twee privé vzw’s die door hun leden gefinancierd en beheerd worden. Beci vertegenwoordigt twee derde van de tewerkstelling in Brussel en meer dan 35 000 ondernemingen.

Prinses Maxima Centrum Foundation Belgium vzw

Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium vzw is het grootste centrum op het gebied van de behandeling van kinderkanker in Europa. Het Centrum biedt de ideale omgeving om talenten in de kinderoncologie te scholen tot experts en leiders in het veld.

Het CONNECTS platform combineert het beste van wat Kamers van Koophandel te bieden hebben met de online digitale ervaring. Leden hebben toegang tot een geheel nieuwe wereld van zakelijke kansen, met de veiligheid en het vertrouwen dat geassocieerd wordt met de Kamers van Koophandel.

Start typing and press Enter to search