De Belgische Voedingsretail 2016 (Nieuwe studie)

 

 

cover_food_retail__2_.jpg 

 
 
 

Deze actuele marktstudie biedt u een uitgebreid overzicht van de Belgische voedingsretail. De marktstructuur en marktomvang worden belicht en de marktaandelen van de belangrijkste spelers worden toegelicht. Er wordt aandacht besteedt aan recente marktontwikkelingen en het belang van de verschillende winkeltypes. En er wordt een internationale vergelijking gemaakt.

Daarnaast worden de belangrijkste trends binnen het assortiment en de specifieke productgroepen beschreven. Ook de Belgische consument wordt geanalyseerd voor wat betreft bestedingen, koopgedrag, winkel en productkeuze, en consumptieplaats. Tot slot vindt u informatiefiches van de belangrijkste voedingsretailers, alsook van de meest interessante beurzen en vakbladen in de sector. Een interessante sector uitgebreid in kaart gebracht.

 

Inhoudsopgave

Prijs: 

NKVK & Beluned leden: €176 
Niet-leden: €235 

Bestel nu! 

 


De Belgische Voedingsindustrie 2016 (Nieuwe studie)

 

  

cover-voedingsindustrie-belgie.jpg 

 

Deze marktstudie biedt u een actueel en uitgebreid overzicht van de Belgische voedingsindustrie. U krijgt inzicht in de belangrijkste kerncijfers, karakteristieken en trends binnen deze sector. Bovendien wordt verder ingegaan op de verschillende deelsectoren van deze industrie; o.a. de verwerking van vlees, vis, chocolade, suikerwerk, zuivel, dranken, granen, deegwaren, groenten en fruit, dierenvoeding en oliën en vetten komen aan bod. 

Naast een overzicht van de top 50 voedingsbedrijven in België krijgt u per deelsector een overzicht van de belangrijkste spelers. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid de opgenomen contactgegevens digitaal te ontvangen. Deze digitale database omvat gegevens van  ± 450 bedrijven uit de voedingsindustrie met vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer evenals algemeen e-mailadres, website en omzetgegevens indien gekend. Deze database is enkel verkrijgbaar bij aankoop van de desbetreffende marktstudie. 

Inhoudsopgave

Prijs: 

NKVK & Beluned leden: €176 - met database €259
Niet-leden: €235 - met database €345

Bestel nu! 


 De Belgische Foodservicemarkt 2013 (Nieuwe studie voorjaar 2017)

 

cover-foodserviceretail-rapport-cover.jpg 

 

Deze actuele marktstudie biedt u een overzicht van de omvang, de structuur, de actuele ontwikkelingen en kansen binnen de Belgische Foodservicemarkt. Tevens ontvangt u per voedingssegment de belangrijkste cijfers en trends en komen de subsectoren zoals commercial catering, social catering en facility catering uitgebreid aan bod.

U krijgt een uitgebreide adressenlijst van o.a. de grootste catering- en horecabedrijven en ketens, groothandels, formules van bioscopen, nachtwinkels en tankstations. Bovendien vindt u in het rapport een overzicht van vakverenigingen, vakbladen en beurzenbinnen de foodservice sector. 

Inhoudsopgave

Prijs: 
NKVK & Beluned leden: €176 - met database €195
Niet-leden: €235 - met database €260

Bestel nu! 


 

 

 

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be