Voeding


De Belgische Foodservicemarkt 2013

 

 

 

Deze actuele marktstudie biedt u een overzicht van de omvang, de structuur, de actuele ontwikkelingen en kansen binnen de Belgische Foodservicemarkt. Tevens ontvangt u per voedingssegment de belangrijkste cijfers en trends en komen de subsectoren zoals commercial catering, social catering en facility catering uitgebreid aan bod.

U krijgt een uitgebreide adressenlijst van o.a. de grootste catering- en horecabedrijven en ketens, groothandels, formules van bioscopen, nachtwinkels en tankstations. Bovendien vindt u in het rapport een overzicht van vakverenigingen, vakbladen en beurzenbinnen de foodservice sector. 

Inhoudsopgave

Prijs: 
NKVK & Beluned leden: €176
Niet-leden: €235

Bestel nu! 


De Belgische Voedingsretail 2013

  

Deze actuele marktstudie biedt u een inzicht in de Belgische Voedingsretailsector door het in kaart brengen van de omvang, de structuur en de belangrijkste ontwikkelingen in de sector. Tevens ontvangt u per productcategorie de belangrijkste cijfers en trends.

Daarnaast vindt u voor elk van de Belgische retailketens een overzicht van de door hun geëxploiteerde formules, hun positionering in de markt en de focus binnen hun assortiment. Ook de Belgische voedingsretail-consument wordt geanalyseerd. U vindt in het rapport bovendien een overzicht van vakbladen en beurzen binnen de voedingsretailsector.

Inhoudsopgave

Prijs: 
NKVK & Beluned leden: €176
Niet-leden: €235


Bestel nu!

 


De Belgische Voedingsindustrie 2013

  

 

Deze actuele marktstudie biedt u een overzicht van de omvang, de structuur en de belangrijkste trends van de Belgische Voedingsindustrie. Bovendien wordt dieper ingegaan op de verschillende subsectoren. De industrieën van vlees, vis, groenten en fruit, chocolade en suikerwerk, melk en zuivel, bakkerijproducten en deegwaren, granen en zetmeel, oliën en vetten, dierenvoeding, alsook dranken worden onderzocht. Voor de gehele sectoren elke subsector krijgt u een overzicht met contactgegevens van bijna 400 van de belangrijkste spelers. Bovendien ontvangt u de mogelijkheid om de contactgegevens digitaal te ontvangen!

Inhoudsopgave

Prijs: 
NKVK & Beluned leden: €176
Niet-leden: €235
, sectorstudie incl. digitale database: €335.

Bestel nu!

 

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Tervurenlaan 168 bus 2
B- 1150 Brussel
T: +32 2 219 11 74
F: +32 2 218 78 21
BTW BE 436.076.762
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be