Partners

Samen sta je sterker.

Samenwerking staat bij ons al jaren hoog in het vaandel; wij gaan daarom graag partnerships aan. Een partnership met de NKVK is op verschillende niveaus mogelijk: Business Partner, Strategische Partner, Netwerk Partner en Media Martner. Business Partners

In haar activiteiten laat NKVK-Beluned zich bijstaan door aantal experts in het Benelux zakendoen. Deze zogenaamde Business Partners geven gespecialiseerde invulling aan seminars en opleidingen van NKVK-Beluned. Daarnaast informeren ze leden/contacten via de nieuwsbrief over relevante  en belangrijke ontwikkelingen binnen hun expertisedomein. Bij nood aan meer gespecialiseerde informatie en begeleiding kan NKVK-Beluned haar leden/contacten ook doorverwijzen en in contact brengen met deze experts.

Onze Business Partners zijn actief in zakelijke dienstverlening op het vlak van onder andere finance, HR, accountancy, taks, databasemarketing, sales en communicatie. Klik hier voor een overzicht van onze Business Partners. 

Wil u ook Business Partner van NKVK-Beluned worden? Voor meer informatie en voorwaarden neem gerust contact met ons op via: 
Tom Vansteenkiste
+32 2 209 04 77
Tom.vansteenkiste@nkvk.be 

 Logo Lydian

     

 

       ahrend_logo_hres_cmyk.jpg

Logo BDO
logo_litteris.jpg mannaertsappels_advocaten.jpg fit-2pms-pos-hor-groot.jpg
            rabobank-logo.png
   

 

    Strategische Partners

kmu-steunpunt.jpg

Steunpunt MetaalUnie en de NKVK zijn in 2012 gestart met het partnership, waarbij Leden van de Metaalunie een gratis basisdienstverlening bij de NKVK krijgen. Op deze manier kunnen wij samen de groei van de Nederlandse metaalbedrijven versterken op de Belgische en Luxemburgse markt.

Lees meer »

minbuza-logo.gif De Nederlandse Ambassade te Antwerpen en Brussel organiseren gezamenlijk evenementen en bevorderen het succes van het bedrijfsleven binnen de Benelux. 
BLCCA The network of Belgian-Luxembourg Chambers of Commerce abroad consists of 25 accredited Chambers and 7 associated members representing Belgian and Luxembourg business interests in a country, a group of countries (e.g. Central America) or a region (e.g. the North of France).
Belgian Chambers

De Federatie van Belgische Kamers van Koophandel is de koepelorganisatie van alle kamers van koophandel in België: 7 kamers in Vlaanderen die samenwerken binnen de Voka-alliantie; 1 kamer van koophandel in Brussel (BECI); 5 kamers van koophandel (CCI) in Wallonië; 1 kamer van koophandel (IHK) voor het Duitstalige landsgedeelte.

Chambre de Commerce Luxembourg Chambre de Commerce Luxembourg is een professionele kamer en openbare instelling die alle sectoren met uitzondering van landbouw en ambachten, die zijn ondergebracht in het Chambre des MétiersNederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be