Steunpunt metaalunie


De NKVK en de Koninklijke Metaalunie starten in 2010 met een samenwerkingsovereenkomst. Leden van de Metaalunie krijgen een basisdienstverlening bij NKVK. Via deze weg willen beide organisaties de groei van de Nederlandse metaalbedrijven versterken op de Belgische en Luxemburgse markt.


Welke voordelen zijn er voor de leden van de Metaalunie?

Eerstelijns advies

Leden van de Metaalunie kunnen contact opnemen met het Steunpunt Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg C.V.B.A. (NKVK) om zich kosteloos te laten adviseren over zakendoen in België. Het Steunpunt helpt u bij alle mogelijke vragen die u heeft over het opbouwen en uitbreiden van handelsrelaties in en met dit land. Bij het eerstelijns advies wordt uitgegaan van het beantwoorden van de vraag van 30 minuten ( tot een maximum van 90 minuten).

Korting op andere diensten

Leden die door het Steunpunt een  op maat gesneden onderzoek willen laten verrichten met betrekking tot deze markt, of een handelscontactreis wensen te laten organiseren, of van één van onze andere diensten wensen gebruik te maken, ontvangen een korting van 10% op het reguliere uurtarief van NKVK. Bij activiteiten kunnen leden van de Metaalunie voor het ledentarief deelnemen.

Extra ondersteuning

Samen met de Metaalunie organiseert het Steunpunt NKVK o.a. spreekdagen en seminars over zakendoen in België en wordt gewerkt aan het opbouwen van sectorspecifieke kennis.

Specifieke kennis en ervaring

De medewerkers van het Steunpunt NKVK beschikken over de nodige kennis van de metaalsector en een uitgebreid archief aan relevante informatiebronnen. Verder zijn zij sinds jaren vertrouwd met het Belgische bedrijfsleven aangezien hun hoofdactiviteit is toegespitst op het actief bijstaan van ondernemers die een handelsrelatie met België willen opbouwen of verder uitbouwen.


Hoe bereikt u het Steunpunt NKVK?

Bedrijven die lid zijn van de Koninklijke Metaalunie en beroep willen doen op de diensten van NKVK, kunnen hier hun vraag stellen. Gelieve het lidmaatschapsnummer in te vullen bij het onderwerp.

Contactpersoon: Dick Dresselhuis, dick.dresselhuis@nkvk.be of +32 2 209 04 71

 

 

 

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be