Zakendoen is mensen kennen. Heel vaak maakt net dit het verschil tussen een deal en geen deal. NKVK-Beluned helpt u uw Benelux zakelijke netwerk uit te breiden. Kom in contact met onze leden en vele andere bedrijven.

Netwerkevents

NKVK organiseert op regelmatige basis netwerkevents met als doel het Benelux bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Ontdek hier onze agenda.

NKVK – ledennetwerk

Via ons online platform be.connected krijgt u toegang tot een dynamische ledenlijst die u de mogelijkheid geeft andere leden te leren kennen en online te benaderen.

De Loft

Leden van NKVK-Beluned gebruik maken van ‘De Loft’. De Loft is een open space werkplek in het kantoor van NKVK in Brussel. U kan hiervan als lid van NKVK-Beluned gratis gebruik van kan maken. U heeft toegang tot het internet en kan gebruik maken van een drankje. Bovendien bent u letterlijk ‘in house’ bij de NKVK en kan u daarvan gebruik maken voor een gericht overleg over relevante thema’s. De Loft is de ideale plek om als u extern in Brussel bent een paar uur goed te kunnen doorwerken. De NKVK verwelkomt u alvast graag.

Start typing and press Enter to search