Het vinden en verzilveren van handelskansen in de kern van het zakendoen. Over de grens heen kan het echter een uitdaging zijn de juiste contacten, informatie en begeleiding te vinden. NKVK heeft een uitgebreide waaier aan diensten die u net hiermee helpen.

Adressenbestanden en bedrijfsgegevens

Om succesvol te exporteren is het namelijk van groot belang om uw (potentiële) klanten en partners in de doelmarkt goed in kaart te hebben. Leden van NKVK-Beluned kunnen jaarlijks, kosteloos een belangrijk aantal adressen van Belgische bedrijven opvragen. Onze uitgebreide database bevat gegevens van meer dan 1 miljoen bedrijven en organisaties in België en Luxemburg.

Marktstudies

De NKVK brengt elk jaar in haar marktstudies een aantal sleutelsectoren van de Belgische economie in kaart. De focus ligt daarbij vooral op retail, bouw en de industrie. Naast een algemene analyse van de sector biedt een dergelijke studie ook een uitgebreid overzicht van de belangrijkste bedrijven en stakeholders in de sector.

B2B contactdagen

NKVK brengt u via gerichte contactdagen in contact met mogelijke afnemers van uw producten. Ontdek nu onze agenda.

Online matchmaking

Via ons online matchmakingsplatform Be COnnected komt u in contact met betrouwbare partners en klanten in de Benelux en daarbuiten. be.connected combineert de voordelen van een online netwerk met de typische aspecten van Kamers van Koophandel die bekend staan voor betrouwbaarheid en transparantie. Het platform laat u toe nieuwe zakenkansen te creëren binnen een internationaal netwerk waarin een groeiend aantal lokale kamers van koophandel en beroepsverenigingen actief zijn. Registreer u vandaag nog op het platform be.connected, . Vraag als lid uw gratis persoonlijke aanmeldlink aan via info@nkvk.be

Op maat prospectietraject

Wilt u de buurmarkt in kaart brengen maar zoekt u iemand die voor u de juiste ingangen kan voorzien? NKVK gaat voor u aan de slag en brengt u op maat in contact met potentiële klanten, partners en overnamekandidaten. Op basis van een long- en shortlist contacteren wij voor u de juiste partijen, leggen afspraken vast en verzamelen marktinformatie.

Export stagiair

NKVK-Beluned begeleidt u bij het vinden van een lokale gepaste stagiair om uw zakendoen in de Benelux een boost te geven. Een student kan u ‘hands on’ ondersteuning geven, een onderzoeksopdracht uitvoeren (export, marketing, juridisch, boekhoudkundig…) of commerciële contacten leggen. Omdat het om een lokale stagiair gaat is deze al veel beter vertrouwd met de algemene en economische context van het buurland. Kortom, een waardevolle werkkracht bij het zakendoen in het buitenland.

Start typing and press Enter to search