Over ons


Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)

De non-profit organisatie Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) is al méér dan 110 jaar een belangrijk knooppunt voor de grensverleggende handelsbetrekkingen binnen de Benelux.

Missie

De NKVK streeft ernaar het eerste aanspreekpunt te zijn voor Nederlandse bedrijven die de Belgische markt willen betreden. Onze missie is het creëren van meerwaarde voor grensoverschrijdende zakelijke relaties door een intensieve lobby voor een optimaal zakelijk klimaat tussen België en Nederland. De NKVK stelt haar leden in staat om succesvol te ondernemen binnen de Benelux door het bieden van optimale begeleiding, effectieve kennisoverdracht en het vormen van het meest gespecialiseerde leden netwerk van Nederlandse ondernemers in de Benelux.


Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned)

Beluned is een ledenorganisatie die Belgische en Luxemburgse bedrijven helpt om hun groeiambities in Nederland waar te maken. Sinds 2012 zijn de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned) en de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) een verregaande samenwerking aangegaan. Alle dienstverlening en activiteiten staan open zowel voor bedrijven die zaken willen doen in België of Luxemburg als bedrijven die net naar Nederland willen trekken.

Focus
Beluned heeft een multisectoriële focus om KMO's hun strategie, operations en organisatie richting Nederland te ontwikkelen. Wij werken hiervoor samen met het bedrijfsleven, federaties en overheden in de Benelux.


Sinds 1 januari 2013 zijn de NKVK en Beluned samengegaan en is het lidmaatschap geldig voor beide organisaties. Bekijk de voordelen en word nu lid!


 
De NKVK in een Expert Talk van NV Nederland:

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be