Litteris

Overtuig in België. Met teksten die de lezer aangrijpen

Het taalbureau Litteris helpt u bij uw schriftelijke communicatie. Of, beter gezegd, uw geloofwaardigheid in het buitenland. Onze vlotte pennen zijn filologen, taalkundigen, journalisten en schrijvers met 20 tot 40 jaar praktijkervaring. Zij leveren redactiewerk, journalistiek, rewriting en hertalingen/bewerkingen in het Frans, het Nederlands, het Engels en het Duits.

Goede teksten dienen niet om uw bedrijf te bewieroken. Wel om het de weerklank, de kredietwaardigheid en het gezag te geven die het verdient.

Elke onderneming is als het ware een virtuele persoon. Met een eigen persoonlijkheid. Aan dit bedrijfseigen temperament moeten wij uitstraling geven. En dat begint met zwijgen en luisteren. Het gaat verder met aanvoelen, op dezelfde golflengte komen.

Alle bedrijven hebben grote en minder grote dingen verwezenlijkt. Krachttoeren oogsten altijd lof, en terecht. Maar er bestaat zoveel meer, waar niet altijd oog voor is. Daarom trachten wij ons in elke samenwerking op te stellen met tact, aandacht, respect.

Wat het beroep ons heeft aangeleerd? Dat wij niet het woord zijn van de organisatie die wij dienen. Wij brengen leven in de stem die haar verhaal vertelt.

 


Het verhaal van Litteris?

Een boeiend vak met veel gevoel voor cultuurschakeringen tussen landen en regio’s …

Het genoegen om meer te geven dan wat op de factuur staat …
De opvatting dat een tevreden klant meer betekent dan omzetperspectieven.

Voor Litteris is het telkens weer een verhaal van een ongemeen aangename – en duurzame – samenwerking met opmerkelijke mensen (klanten, leveranciers en partners). 

LITTERIS® Sinds 1997 pas tevreden zijn als de klant opgetogen is


Contact

Sperwerlaan 38
1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel)
Tel: + 32 (0)2 770 07 11
Website: www.litteris.be

Contactpersoon:
Erik Buelens
Managing Consultant
ebs@litteris.be

 

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be