Marktinformatie

De NKVK biedt op verschillende manieren marktinformatie aan om u te helpen uw business in de Benelux te vergroten. 

Marktstudies

Voor bedrijven/organisaties die actief zijn op de Belgische en Nederlandse markt is een gedegen kennis van de verschillende sectoren erg belangrijk. Daarom brengt de NKVK al jaren, door middel van gedegen onderzoek, de verschillende sectoren van de Belgische markt in kaart. Hiervan verschijnen elk jaar drie à vier marktstudies. Bekijk hier het overzicht van de marktstudies »

Laatst verschenen marktrapporten:

construction_industry_2017_cover.png

 foodservice_2017_cover.png

cover_marktrapport_diy.jpg
The Belgian 
construction industry 2017
Meer informatie »
The Belgian foodservice  
market 2017
Meer informatie »
De Belgische doe het zelf
markt 2016
Meer informatie »
 
 

Bedrijfsinformatie

NKVK biedt cruciale informatie over klanten, prospects, leveranciers en concurrrenten aan. Meer informatie

Benelux

Om een nieuwe markt toe te treden is relevante informatie over niet alleen het werkveld, maar ook over het land en de cultuur van belang. De NKVK biedt informatie over Nederland, België en Luxemburg. De NKVK biedt u ook het Sociaal-Economisch Beeld van België aan, welke elk jaar herzien wordt.

Concept Contracten

Om u zoveel mogelijk op weg te helpen bij uw overstap naar België heeft de NKVK een ruim aanbod in concept contracten binnen de zakelijke dienstverlening (o.a. facilitair, financieel en arbeidsrechtelijk). Deze zijn enkel beschikbaar voor leden. U kan deze opvragen via info@nkvk.be

Experts

Er zijn heel wat aandachtspunten voor wie wil zaken doen in de Benelux. NKVK & Beluned hebben een netwerk van experts die u strategisch advies geven over al uw bedrijfsdomeinen. U kunt hen  vrijblijvend ontmoeten tijdens onze netwerkactiviteiten en seminaries. Bekijk de experts »


 

Meest gestelde vragen

Toch nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze meest gestelde vragen betreffende ondernemen in de Benelux of neem contact op met Tom Vansteenkiste op +32 2 209 04 77 of Tom.vansteenkiste@nkvk.be.

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be