Frame21 Business & Event Center


Als NKVK lid geniet u van de volgende voordelen bij Frame21:

  • U ontvangt de eerste maand gratis bij het afsluiten van een contract voor min 12 maanden*
  • U krijgt gratis toegang tot de Wifi-Lounge (incl. gebruik werkplekken – meeting boxen, wifi)
  • U krijgt de eerste dag gratis toegang tot de Flex Offices van Frame21. Voor de volgende dagen en of flexformules ontvangt u 10% korting.
  • U ontvangt 10% korting op alle geldende tarieven bij het reserveren van een meeting ruimte


* van toepassing voor alle Frame21 formules op basis van een 12 maanden overeenkomst. (Fullservice, Flex- en Virtuele kantooroplossingen)


Frame 21 in het kort

Frame21 Business & Event Center: WERKEN WORDT BELEVING

Frame21 Business & Event Center biedt fraai ingerichte (flex)kantoren vanaf  20m², die zowel voor korte als lange termijn verhuurd worden.

Deze ingerichte modulaire ruimtes bieden een antwoord op elke vraag naar kantoorruimte. Vooral voor KMO’s/MKBs bieden ze een aantrekkelijke en betaalbare oplossing. Ze laten toe onmiddellijk te beginnen volgens het principe ‘plug and work’, en dat in een omgeving waar de look and feel zuiver professioneel zijn.

Frame21 heeft een strategische ligging langs de E313 aan Herentals Industrie. Het is vlot bereikbaar en ligt op een filevrije route vanuit de regio´s Antwerpen en Limburg. Deze toplocatie biedt uw bedrijf een absolute meerwaarde voor uw werknemers, leveranciers en klanten die geen tijd meer verliezen in de file.

Binnen het complex kan ook gebruik worden gemaakt van een secretariaat voor ondersteuning in administratieve taken en sales & marketing, alsook van vergaderruimtes vanaf 2 tot 35 personen. Het is dan ook een werkplek die leeft, die creativiteit stimuleert en uw bedrijfsimago kracht bijzet.

Als extra troef beschikt Frame21 Business Center over een multifunctioneel sportdak: tennisveld, minivoetbalveld, basketbalveld, petanquebanen en sportbar. Deze faciliteiten zijn er niet enkel als factor “ontspanning” tijdens de pauze of na de werkuren. Ze vormen een unieke aanvulling op het seminariegebeuren in het kader van teambuildingactiviteiten.


Frame21:  DE FORMULES

Frame21 Business & Event Center biedt verschillende formules, in functie van de behoefte van de klant:

  • Fullservice kantoren: instapklare kantoren vanaf 20 m², inclusief diensten.
  • Flex kantoren: een privé kantoor huren voor een dag of voor enkele dagen per week of per maand, in functie van uw behoefte.
  • Virtuele kantoren: een prestigieus zakenadres / maatschappelijke zetel voor uw onderneming, telefoonpermanentie en een kantoor ter beschikking wanneer u dat wenst.
  • Meetingfaciliteiten van 2 tot 35 personen, volledig uitgerust, met video conference en/of trainingfaciliteiten
  • Events: Frame21 Business & Event Center is een unieke event locatie voor uw congressen, seminaries of zakelijke recepties! Met zijn unieke ligging, uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheden onderscheidt Frame21 zich van elke klassieke event locatie!


Frame21 beschikt naast een "state of the art" Meeting Center over 2 Aula's (event tribunes) met een capaciteit van elk 250 personen en een Lobby Lounge voor zakelijke netwerwerkrecepties tot 500 personen. Frame21 Business & Event Center is een unieke event locatie voor uw congressen, seminaries of zakelijke recepties. Met zijn unieke ligging, uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheden onderscheidt Frame21 zich van elke klassieke event ruimte.

Laat Frame21 u inspireren als unieke event locatie!

Contact 
Nicolaas Geenen, bedrijfsleider Frame21
T. +32 (0)14 21 21 21
E. nicolaas.geenen@frame21.be

 

 

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be