EVENEMENT: MET NKVK-BELUNED NAAR DE VOETBALDERBY BELGIË-NEDERLAND

16 oktober, 2018
Zin in een topnetwerkavond vol van sfeer en beleving? Kom dan met je contacten mee met NKVK-Beluned naar het VIP-arrangement rond de Voetbalderby der Lage Landen op 16 oktober a.s. Zet België zijn bestorming van het internationale voetbal verder? Of beleeft het Nederlandse elftal zijn wederopstanding in Brussel? Kom en beleef het mee en leg […]

Seminar: Boekhoudkundige, fiscale en BTW-verschillen bij het zakendoen in België

23 oktober, 2018
Dit seminar gaat in op die facetten van de Belgische jaarrekening, fiscale en boekhoudkundige wetgeving en het btw-stelsel waarmee Nederlandse bedrijven die in België gevestigd zijn (of zich zullen gaan vestigen) te maken krijgen.

Seminar: Een Belgische vestiging opzetten: praktische, administratieve & fiscale aspecten

25 oktober, 2018
Dit seminar gaat in op die facetten van de Belgische jaarrekening, fiscale en boekhoudkundige wetgeving en het btw-stelsel waarmee Nederlandse bedrijven die in België gevestigd zijn (of zich zullen gaan vestigen) te maken krijgen.

Seminar: Uitvoeren van werken in België

8 november, 2018
In samenwerking met Bouwend Nederland, organiseert de NKVK een to the point seminar dat u inlicht over alle verplichtingen en aandachtspunten waarmee u te maken krijgt als u als Nederlands bouwbedrijf werken uitvoert in België.

Seminar: De Belgische vakbonden en jouw bedrijf? Werken aan een duurzaam sociaal overleg

13 november, 2018
Via dit interactieve seminar krijg je niet alleen inzicht in de arbeidsverhoudingen in België maar leert je ook hoe je er op een succesvolle manier mee kan omgaan in jouw bedrijf.

Seminar: Tewerkstellen van personeel in Nederland

29 november, 2018
Via dit veelzijdige seminar wordt u ingelicht over hoe personeel te werk te stellen in Nederland, of dat nu via de Belgische of een Nederlandse payroll is of zelf indien u werkt met zelfstandigen. Alle belangrijke elementen komen aan bod.

Seminar: Boekhouden, fiscaliteit en btw bij zakendoen in Nederland

4 december, 2018
Via dit gericht seminar wordt u uitgebreid ingelicht over de boekhoudkundige, fiscale en btw-verschillen tussen België en Nederland. Tijdens dit seminar wordt ingegaan op hoofdlijnen van de Nederlandse boekhouding, btw-verschillen, de Nederlandse jaarrekening, fiscale actualiteiten in Nederland en de invloed van uw Nederlandse activiteiten op uw Belgische boekhouding en fiscaliteit.

Seminar: Verschillen in Zakendoen België – Nederland (regio Brussel)

11 december, 2018
NKVK-Beluned organiseert op 11 december a.s. een interactief seminar met als doel u voor te bereiden op het omgaan met de zakencultuur bij de Belgische of Nederlandse buren. Aan de hand van enkele kernthema's aangevuld met praktijkvoorbeelden wordt u ondergedompeld in de zakencultuur van het andere land.

Start typing and press Enter to search