Event begint op

16 okt 2018 | 13:30

Zin in een topnetwerkavond vol van sfeer en beleving? Kom dan met je contacten mee met NKVK-Beluned naar het VIP-arrangement rond de Voetbalderby der Lage Landen op 16 oktober a.s.
Een stukje voetbalgeschiedenis. Zomer 2012. Enkele maanden eerder was België in de voorrondes finaal uitgeschakeld voor deelname aan het EK in Oekraïne en Polen. Voor voetbalminnend België was dit een droef dieptepunt na geen kwalificatie meer voor EK of WK sinds 2002! En toen, toen kwam België – Nederland van 15 augustus 2012. Het was niet eens een wedstrijd met inzet maar gewoon een vriendschappelijk duel. Maar toch moest dit het duel worden van de ommekeer. Inzet en marketing werden niet gespaard. De spelers jutten weken vooraf al het Belgische publiek op. Het Nederlandse elftal moest op die dag in een rode hel onthaald worden.
Naar de wedstrijd zelf dan. België komt in een kolkend stadium op voorsprong om daarna met twee doelpunten door Nederland weer voorbij gestoken te worden. Einde van de droom? Toch niet, Mertens 2-2, Lukaku 3-2, Vertonghen 4-2, België het delirium nabij. ‘De wederopstanding van het Belgisch voetbal’ wordt her en der gejubeld. En zowaar, België ging met zijn ‘Gouden generatie’ naar de 2 opeenvolgende internationale tornooien en wordt het voor het komende WK in Rusland bij de outsiders voor de wereldtitel gerekend.
Inmiddels in Nederland enkel voetbaltreurnis. Na het EK in 2016 wordt ook het WK 2018 niet gehaald. Welke coach krijgt Nederland weer aan het voetballen? Ook de komende voorrondes voor het EK ogen weer zwaar … . Maar misschien is er toch hoop. Op 16 oktober a.s. speelt Nederland namelijk opnieuw vriendschappelijk tegen België in Brussel. En misschien is het deze keer wel omgekeerd. Misschien beleeft het Nederlandse voetbal wel haar eigen ‘Mirakel van Brussel’.
Kom en beleef het mee met NKVK-Beluned op 16 oktober. Nodig absoluut ook je kennissen en contacten uit. Allez Belgium, Hup Holland Hup.
Bestel zo snel mogelijk en zeker voor 15 juli a.s. het VIP-arrangement voor jezelf en je contacten!

Programma 16/10/2018

 • 18:00 Onthaal en aperitief
 • 18:45 Diner
 • 20:15 Vertrek naar het stadion
 • 20:45 Aftrap wedstrijd
 • 22:30 Einde wedstrijd + afsluitende drink in de Diabolix Business Club

Praktische informatie

 • Doelgroep:
  Iedereen die houdt van voetbal en Belgisch-Nederlands wil netwerken op topniveau
 • Datum:
  Dinsdag 16 oktober 2018
 • Locatie:
  Heizel, Brussel
 • Deelname*:
  Voor leden van NKVK-Beluned: € 300,- per persoon (excl. btw)
  Voor niet-leden: € 335,- per persoon (excl. btw)
  Neem deel, word lid en maak kans op 1 extra gratis deelname aan het event.
 • Informatie:
  info@nkvk.be
 • Inschrijven:
  Via ons online inschrijfformulier

*Alle kosten zijn per persoon, excl. BTW, incl. documentatiemateriaal. Deelnamekosten zijn niet verschuldigd wanneer u 7 dagen vóór het evenement schriftelijk annuleert.

 

Stuur ons een e-mail voor meer informaties ; inschrijven is mogelijk in de loop van juli.

 

Met de medewerking van:

Internationale Bekijk agenda

Lokaal Bekijk agenda

Start typing and press Enter to search