Bouwen en Wonen 


The Belgian Construction Industry 2017

 

construction_industry_2017_cover.png                                                                                                         

This market study provides a comprehensive overview of the size, structure and current developments within the Belgian construction industry. It contains key figures about the different subsectors namely residential construction, non-residential construction and civil engineering. The study also focusses on key information about the companies within the construction sector as well as the distribution and production of building materials.

An extensive overview of the most important branch organisations, journals and fairs are given. To make it a complete reference tool, a digital database of about 900 of the most important companies in the sector is also available by activity (construction companies, contractors, architects, research and engineering agencies, wholesalers, manufacturers, etc.).

Table of content

Price:

Non Members: €235 - including database €360 - order before 31-01-2018 and get a 10% discount
NKVK-Beluned and BECI members :€176 - including database €270

Order now 

 

De Belgische Doe-het-zelfmarkt 2016

 

cover_marktrapport_diy.jpg                                                                                                         

Deze actuele marktstudie biedt u een overzicht van de omvang, de structuur en de karakteristieken van de Belgische doe-het-zelfmarkt. Het groeiend belang van e-commerce en andere belangrijke trends worden besproken.
Bovendien krijgt u naast ontwikkelingen op productniveau ook inzicht in de doe-het-zelfconsument aan de hand van demografische gegevens, huisvestingsinformatie, koopgedrag en dergelijke meer.

Daarnaast vindt u de contactgegevens van en informatie over de verschillende aankoopgroeperingen en winkelformules alsook een adressenlijst van de 100 grootste retailers. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid deze adressenlijst digitaal te ontvangen. Tot slot vindt u een overzicht van brancheorganisaties, beurzen en vakbladen.

Inhoudsopgave

Prijs:
Niet-leden: €235 - met database €250
NKVK-Beluned leden:€176 - met database €187,50

Bestel nu 

 


De Belgische Meubelmarkt 2015

                                                        

                  cover-meubel-2015-3.jpg                                                                                                  

Deze uitgebreide marktstudie geeft u een actueel overzicht van de Belgische meubelmarkt. Niet alleen wordt ingegaan op de Belgische meubelindustrie maar ook de Belgische meubeldistributie komt aan bod. Voor zowel productie als handel krijgt u inzicht in de belangrijkste kerncijfers evenals trends en karakteristieken. Ook krijgt u een uitvoerige toelichting over de Belgische meubelconsument en zijn aankoopgedrag. Verder worden thema’s als e-commerce en reclame besproken.

Naast een overzicht van sectororganisaties, beurzen en vakbladen vindt u een adressenlijst van de belangrijkste bedrijven in de sector en dit voor zowel productie als handel. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid deze adressenlijst digitaal te ontvangen. 

Deze digitale database omvat gegevens van  ± 230 bedrijven uit de meubelsector (top 100 meubelproducenten, top 100 meubelhandelaren, aankoopgroeperingen en ketens slaapcomfort) met vermelding van naam, ondernemingsnummer, adres, woonplaats, telefoonnummer evenals algemeen e-mailadres, website en omzetgegevens indien gekend. Deze database is enkel verkrijgbaar bij aankoop van de desbetreffende marktstudie.

Inhoudsopgave

Prijs:
NKVK-Beluned leden: €176 en gratis database
Niet-leden: €235 - met database €285

Bestel nu 

 


De Belgische Tuinmarkt 2014

                                                       

cover-marktrapport-tuin-2014-3.jpg

Deze actuele marktstudie biedt u een uitgebreid overzicht van de Belgische tuinmarkt. Zo worden de omvang, de verschillende winkeltypes, en de belangrijkste karakteristieken, trends en ontwikkelingen van de sector in kaart gebracht. Tevens wordt het aankoopgedrag en de tuinbeleving van de Belgische consument geanalyseerd en is er aandacht voor de sierteeltbranche.

Daarnaast vindt u de contactgegevens van en informatie over de verschillende inkoopgroeperingen en ketens met hun vestigingen alsook een adressenlijst van de 150 grootste zelfstandige tuincentra. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid deze adressenlijsten digitaal te ontvangen. Tot slot vindt u een overzicht van relevante beurzen en vakbladen.

Inhoudsopgave

Prijs:
NKVK-Beluned leden: €176 - met database €240
Niet-leden: €235 - met database €320

Bestel nu

 

 

 


 

De Belgische Bouw(materialen)markt 2013

                                                       

bouwmaterialenmarkt-2013.png

Deze uitgebreide marktstudie biedt  u een globaal overzicht van de huidige Belgische bouwsector, waaronder specifieke informate over deelmarkten, faillisementen en oprichtingen, werkgelegenheid, betalingsgedrag en krediet-verstrekking.

Tevens wordt een overzicht gegeven van de omvang, de structuur, de trends en bedreigingen van de Belgische bouwmaterialenmarkt.Voor de gehele bouw(materialen)sector krijgt u een overzicht van o.a. bouwbedrijven, aannemers, architecten, studie- en ingenieursbureaus, installatiebedrijven, inkoopgroeperingen, bouwmaterialen producenten, handelaren etc.

Inhoudsopgave

Prijs:
NKVK-Beluned leden: €176 - met database €281
Niet-leden: €235 - met database €375

Bestel nu 

 

 

 

 

 

 

 

Deze marktstudie biedt een uitgebreid overzicht van de omvang en structuur, evenals van de belangrijkste ontwikkelingen in de Belgische bouwsector. Ze bevat kerncijfers van de belangrijkste subsectoren namelijk residentiële, niet-residentiële en burgerlijke bouwkunde. Deze studie geeft ook cruciale informatie over de bedrijven actief in de bouwsector evenals de productie en distributie van bouwmaterialen.

Verder wordt er een overzicht gegeven van de belangrijkste brancheorganisaties, vakbladen en beurzen. Om het een compleet naslagwerk te maken is er bovendien een digitale database beschikbaar van de 900 belangrijkste bedrijven in de sector geordend naar activiteit (o.a. bouwbedrijven, aannemers, architecten, studie- en adviesbureaus, groothandelaren, productiebedrijven, etc.)

Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
Louizalaan 500
B- 1050 Brussel
T: +32 2 219 11 74
E: info@nkvk.be

Belgisch - Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (BELUNED)
Archimedesstraat 12
NL-3316 AB Dordrecht
T: +31 78 635 19 90
F: +31 78 635 29 23
E: info@nkvk.be