Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg

Mission statement

Wij helpen Nederlandse bedrijven zakendoen in België en Luxemburg

Missie

Wij zijn een onafhankelijke ledenvereniging die Nederlandse bedrijven helpt zaken te doen in België en Luxemburg door het verlenen van zakelijke diensten binnen de domeinen handelsbevordering, kennisoverdracht, netwerking, lobbying en individuele begeleiding.

Wij willen hierbij voor Nederlandse bedrijven in het algemeen een onafhankelijk aanspreekpunt over zakendoen in België zijn; voor onze leden hun competentie- en contactencentrum voor het Nederlandse bedrijfsleven in België. Naar het bedrijfsleven, de politiek en de samenleving in België toe verenigen en vertegenwoordigen wij op een constructieve manier het Nederlandse bedrijfsleven in België. Wij doen dit alles zoveel mogelijk in samenwerking met andere relevante organisaties die Nederlandse belangen behartigen en het bedrijfsleven ondersteunen.

Wij willen algemeen beschouwd worden als het centrale competentie- en contactencentrum van en voor Nederlandse bedrijven die zaken (willen) doen in België en Luxemburg

Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned)

Beluned is een ledenorganisatie die Belgische en Luxemburgse bedrijven helpt om hun groeiambities in Nederland waar te maken. Sinds 2012 zijn de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel voor Nederland (Beluned) en de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) een verregaande samenwerking aangegaan. Alle dienstverlening en activiteiten staan open zowel voor bedrijven die zaken willen doen in België of Luxemburg als bedrijven die net naar Nederland willen trekken.

Focus

Beluned heeft een multisectoriële focus om KMO’s hun strategie, operations en organisatie richting Nederland te ontwikkelen. Wij werken hiervoor samen met het bedrijfsleven, federaties en overheden in de Benelux.

Sinds 1 januari 2013 zijn de NKVK en Beluned samengegaan en is het lidmaatschap geldig voor beide organisaties. Bekijk de voordelen en word nu lid!

Start typing and press Enter to search